RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Робітник складу в Киеве
  5. Робітник складу
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Робітник складу

Заблокирована
24 500 грн. + %
 22 октября 2021  Киев 
Рубрики:Логистика, доставка, склад; Работа за рубежом; Работа без квалификации

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вакансія робітник складу, околиця Варшави (Pęcice 05-806)

На роботу потрібні хлопці віком від 18 до 50 років. Для людей які приїжджатимуть до Польщі фірма допомагає з резервацією житла для карантину в Варшаві. Робота на закритому складі (напряму, без посередників) міжнародного стандарту.

Основна задача – прийняття і перевезення за допомогою електро погрузчиків партій продукції (товари для дому), відбір товарів зі сканером, формування замовлень на конкретні магазини, фолювання готових палет з товарами, перевірка і підготовка для відправлення. 

Зміни по 12 годин з 6 до 18 і з 18 до 6. Суботи по 8 годин ( при перевантаженні складу бувають робочі неділі по бажанню). Ставка 18,53 брутто (14 нетто на руки) Якщо вам менше 26 років то нетто 15 злотих. 

Житло надається працедавцем, оплата 250 зл за місяць, для тих хто хоче жити окремо – доплата 300зл в місяць на житло. Доїзд до роботи робочим автобусом (15 хв від P+R Al.Krakowska, Warszawa) безкоштовно. Середня кількість годин на місяць – 250 (можливо і більше при бажанню працювати в вихідні). Додатково є премія (аккорд) за перевиконання норми від 200 до 1 500 злотих Робимо запрошення(oświadczenie), для людей які добре працюють і хочуть залишитися, робимо річні запрошення (zezwolenie typ A).

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх