RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Хмельницком
  4. Работа Військовослужбовець (військова служба за контрактом в ЗСУ) в Украине
  5. Військовослужбовець (військова служба за контрактом в ЗСУ)
Отправить резюме

Військовослужбовець (військова служба за контрактом в ЗСУ)

Заблокирована
126 094 грн.
 12 января  Хмельницкий 
Компания: 4 відділ Житомирського РТЦК та СП  (https://jobs.ua/company-4-vddl-jitomirskogo-rttsk-ta-sp-1632649) (Все вакансии)
Рубрики:Охрана, безопасность; Работа без квалификации

Контакты

Телефон: +38 (097) 221-72-10
Контактное лицо:Богдан
Адрес:смт.Любар, вул. Героїв України,3

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги, побажання: 

Обов'язки: Стати професіоналом своєї справи, пройти повний первинний курс підготовки під керівництвом інструкторів по стандартам НАТО (можливе навчання за межами України)

Гарантоване грошове забезпечення від 20000 до 125000

Умови: Якщо Ви, виявляєте бажання захищати незалежність і територіальну цілісність УКРАЇНИ, Вам 18−50 років, ми готові допомогти Вам реалізувати Ваше законне право на захист БАТЬКІВЩИНИ в елітних підрозділах ЗСУ  (ст. 65 Конституції України захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є обов’язком громадянина України).

Воїн ЗСУ - це не тільки почесна й відповідальна місія, за виконання якої беруться справжні патріоти України, вона має свої переваги та перспективи, а саме:

Збереження місця роботи.
За працівниками зберігається місце роботи, посада на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову, незалежно від підпорядкування та форми власності”. (ст. 119 “Кодексу законів про працю України”).

✔️ Має стабільне грошове забезпечення яке становить від 120 130 грн до 126 094 грн, а саме це:
✔️ Щомісячне грошове забезпечення: - для рядового, сержантського складу від 20 130 грн та до 26 094 грн (залежить від військового звання, посади, вислуги років);
✔️При виконанні бойового завдання додатково 30 000 грн;
✔️При участі безпосередньо у бойових діях 100 000 грн.
✔️З 1 січня 2023-го року одноразову грошову допомогу військовослужбовцям після укладення ними першого контракту зі ЗСУ виплачується у таких розмірах:
особам рядового складу – 21 472 грн;
особам сержантського і старшинського складу – 24 156 грн.

Всі кандидати проходять кваліфіковану підготовку в навчальних центрах ЗСУ, здобудуть знання та навички за різними спеціальностями, а потім будуть направлені до військових частин. РТЦК та СП проводить консультації стосовно умов контракту, орієнтування у виборі військової спеціальності, підтримка у проходженні всіх етапів відбору, оформлення справи кандидата на військову службу за контрактом і забезпечення вибуття до навчального центру.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх