RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Заступник директора з наукової роботи в Киеве
  5. Заступник директора з наукової роботи
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Заступник директора з наукової роботи

Заблокирована
15 500 грн. + %
 10 июня 2021  Киев 
Компания: ДП «ДержавтотрансНДІпроект»   (https://jobs.ua/company-dp-derjavtotransndproekt-130107) (Все вакансии)
Рубрики:Наука, образование, переводы; Руководство

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от пяти лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Требования: 1. Освіта – вища (спеціальність «автомобільний транспорт» або споріднена).

2. Науковий ступінь – доктор технічних наук або кандидат технічних наук за спеціальністю, пов’язаною з автомобільним транспортом, вчене звання – професор або доцент, або старший науковий співробітник (старший науковий дослідник).

3. Досвід роботи за фахом у транспортній галузі – не менше 10 років, у тому числі: досвід наукової роботи у сфері автомобільного транспорту – не менше 5 років; досвід роботи на керівних посадах – не менше 5 років.

4. Науковий доробок – наявність впроваджених у діяльність галузі результатів науково-дослідних робіт і дослідно-конструкторських робіт, отриманих під науковим керівництвом кандидата, в цілому вагомих (що отримали широке впровадження на загальнодержавному рівні у транспортній та суміжних галузях) наукових досягнень і розробок, відповідних основним сферам діяльності ДП «ДержавтотрансНДІпроект», відповідних патентів на винаходи, наукових праць, зокрема у виданнях, які включені до наукометричних баз Web of Science або Scopus. Кількість і якість результатів наукової діяльності має відповідати рівню вакантної наукової посади та особливостям основних наукових напрямів діяльності ДП «ДержавтотрансНДІпроект».

5. Володіння мовами – українська (вільно), англійська (на рівні, достатньому для написання наукових статей в технічній сфері та спілкування, виступу на міжнародних конференціях).

Професійні знання:

1. Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи:

- законодавство України та нормативно-правові документи у сфері наукової, науково-технічної та науково-виробничої діяльності, що стосуються основної діяльності ДП «ДержавтотрансНДІпроект»;

- міжнародні та національні технічні регламенти, правила та стандарти щодо вимог до загальної, активної, пасивної, екологічної безпечності, енергоефективності та споживчих властивостей конструкції дорожніх транспортних засобів, стандарти системи управління якістю та оцінки відповідності продукції, вимоги до компетентності лабораторій, методи, обладнання та споруди для випробовування продукції автомобілебудування;

2. Знання основ планування, організації та провадження наукової і науково-технічної діяльності та виконання робіт з інших питань діяльності ДП «ДержавтотрансНДІпроект». Підтверджені досвідом знання у сфері реалізації науково-дослідних проєктів на міжнародному рівні, наукового керівництва науково-дослідними і дослідно-конструкторськими роботами у транспортній та суміжних сферах.

3. Знання питань, що пов’язані із завданнями та змістом роботи ДП «ДержавтотрансНДІпроект». Знання сучасного стану, досягнень та перспектив розвитку науки і техніки в автотранспортній та суміжних галузях.

4. Знання та досвід у сфері підготовки галузевих нормативно-правових актів і нормативних документів, що охоплюють сфери діяльності та компетенції ДП «ДержавтотрансНДІпроект».

Вимоги до ділових та особистих якостей

Основні необхідні ділові якості:

  1. Компетентність у питаннях транспортної та суміжних галузей.
  2. Навички управління науковою діяльністю, організаторські здібності.
  3. Уміння в рамках колективу генерувати творчі ідеї.
  4. Наявність аналітичного і стратегічного мислення, навички стратегічного планування.
  5. Комунікабельність, здатність установлювати контакти. Увага до підлеглих.

Основні необхідні особистісні якості:

  1. Схильність до наукової діяльності, організаторські здібності у науковій сфері, лідерські якості, креативність, емоційна врівноваженість, відповідальність, чесність.
  2. Творчі здібності. Концептуальне та інноваційне мислення.
  3. Ініціативність, цілеспрямованість, висока працездатність, життєва активність, витривалість, доброзичливість, адаптаційна мобільність, стійкість до стресу.

Обязанности: Організація, координація та контроль діяльності посадових осіб і структурних підрозділів ДП «ДержавтотрансНДІпроект» в частині наукової, науково-організаційної, науково-технічної та науково-виробничої діяльності.

Розроблення пропозицій щодо формування та актуалізації стратегії і напрямів розвитку в частині наукової, науково-технічної та науково-виробничої діяльності підприємства.

Планування та забезпечення реалізації перспективних напрямів наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності, розвитку та функціювання наукової (дослідницької) інфраструктури, зокрема, розроблення та виготовлення науково-дослідного обладнання та іншої техніки.

Розроблення і впровадження у транспортній та суміжних галузях проєктів нормативно-правових актів, сучасних технічних регламентів, правил, норм та стандартів.

Наукове, інформаційно-аналітичне, експертне та нормативно-правове забезпечення транспортної та суміжних галузей, наукове обґрунтування пропозицій щодо положень проєктів нормативно-правових актів та інших документів, формування проєктів державних та галузевих програм, розвиток міжнародного науково-технічного співробітництва.

Наукове забезпечення виконання міжнародних договорів у сфері транспорту, стандартизації, технічного регулювання, достовірності та неупередженості результатів робіт з оцінювання та підтвердження відповідності об’єктів випробувань, експертизи.

Поліпшення науково-виробничих процесів, зокрема їх автоматизації, в частині наукового обґрунтування та технологічного супроводу.

Условия: за конкурсом, перелік документів та порядок проведення конкурсу розміщені на сайті ДП "ДержавтотрансНДІпроект" insat.org.ua

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх