RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в GastroChef в Киеве

GastroChef

 Заблокирована Проверено
На сайте с 31 августа 2015

Описание компании

Вітаю, мене звуть Кирило Кобилінський!

Я засновник доставки здорової їжі - "GastroChef", крім того, я є Майстром спорту України з важкої атлетики, а також перебував у збірної України.

Маю вищу освіту національного університету фізичного виховання і спорту України (НФВСУ), а в минулому, працював професійним фітнес тренером.

Зараз я вирішив відкрити доставку правильного харчування "GastroChef".
Так як спорт є невід'ємною частиною мого життя, для мене також дуже важливо дотримуватися правильного , а головне - здорового раціону.

Працюючи фітнес тренером, я помічав як багато людей, навіть відвідуючи регулярно тренування, не могли домогтися бажаного результату.
Вся справа була в їх харчуванні. І це до сих пір залишається дуже поширеною причиною.

Багатьом просто не вистачає часу на правильну їжу. Та чого вже говорити про правильну - навіть на регулярну! Хтось і не здогадується, що можна їсти смачно і корисно або асоціює здорове харчування з жорсткими обмеженнями, а хтось грішить перекушуваннями з шкідливими снеками або фастфудом.
Все це дуже позначається не тільки на нашому тілі, а й на здоров'я!

Саме тому, я вирішив запустити доставку правильної їжі - "GastroChef".

Доставка здорового харчування "GastroChef" розроблена, за допомогою мого 17-річного досвіду, спільно з професійним дієтологом.

"GastroChef" - це доставка для тих, хто хоче правильно і збалансовано харчуватися, хто піклується і стежить за своїм здоров'ям, а також для тих, хто хоче схуднути і при цьому смачно їсти. Крім того, всі раціони мають гарну гастрономічну подачу і йдуть вже з підрахунком калорій (КБЖУ), завдяки чому ви будете харчуватися не тільки корисно, а й красиво, насолоджуючись ресторанною їжею у себе вдома!

Доставка корисних раціонів харчування "GastroChef" звільнить вас від витрати часу на підготовку, позбавить вас від сніданків в Обід, непотрібних перекусів, фастфудів і вечірнього переїдання.

Усі продукти для приготування правильного харчування закуповуються тільки з сертифікатами, а раціони готуються на сучасній і безпечній кухні вночі, перед доставкою до вас!

Друзі, якщо у Вас залишилися які-небудь питання, ви завжди можете зателефонувати нам, або написати мені особисто в Інстаграм або Фейсбук!

З повагою, Кобилінський Кирило. 

Показать контакты

Вакансии в GastroChef


Часто ищут

↑ Наверх