RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Javiddo Group LLC в Китае

Javiddo Group LLC

 Заблокирована Проверено
На сайте с 13 мая

Описание компании

Хто ми?

Javiddo Group - це групи компаній, метою якої є надання ринку найінноваційних і сучасних рішень у своїй галузі. Спеціалізується на широкому спектрі виробництва, оптовому (продажу B2B) та сервісному обслуговуванні запасних частин та аксесуарів, що є найбільш інтенсивною сферою автомобільного сектора, зі штаб-квартирою, розташованою в Китайській Народній Республіці, та представництвами, що активно діють, у багатьох країнах. по всьому світу (Туреччина, Азербайджан, Росія, Англія).

Група компаній Javiddo, що гнучко зберігала свої позиції на світовому ринку навіть під час серйозних економічних труднощів та криз з 2004 року по сьогоднішній день, завдяки продуманій внутрішній та зовнішній політиці, зуміла закласти основу та запустити свій підрозділ - бренд «Hellper» у Китаї в 2022 році. незважаючи на надзвичайно конкурентне середовище. Хоча бренд «Hellper» є новим ім'ям, яке виходить на ринок, компанія «Javiddo Group», якій він належить, завдяки багатому досвіду протягом перших 6 місяців змогла підписати угоди про постійну співпрацю з більш ніж 15 великими виробниками в Китаї. Завойовано у сфері багаторічної діяльності та довіри серед партнерів. досягнуто та складено дорожню карту на майбутнє. Крім того, поточне охоплення виробничих партнерів компанії поширюється на Туреччину, Німеччину, Мексику, Малайзію, Росію та інші країни.

В даний час Javiddo Group працює з представництвами, розташованими в Китаї, Азербайджані, Росії, Туреччині та Англії, постійно досліджує вихід на нові ринки і відкриває нові місцеві офіси. Завдяки позитивній репутації, завойованій у своїй сфері за дуже короткий час, багато компаній, що спеціалізуються на імпорті та продажу масових запчастин та аксесуарів, що працюють у різних країнах, виявляють серйозний інтерес до співпраці з Javiddo Group.

Поточний виробничий та комерційний потенціал компанії дозволяє їй виробляти продукцію відповідно до будь-яких запитів партнерів, пов'язаних з автомобільною галуззю, та після нетривалого періоду досліджень. надавати товари вчасно та з високою якістю. Поточний виробничий потенціал компанії включає більшість запасних частин для багатьох транспортних засобів - легкових автомобілів, вантажівок, будівельної техніки, сільськогосподарської техніки, автобусів, мотоциклів і кораблів. Вся продукція виготовляється відповідно до вимог виробника автомобіля (стандарти OEM) та відправляється партнерам після проходження суворих перевірок якості та випробувань.

В даний час запчастини виробляються з чудовою якістю та конкурентоспроможною швидкістю в 11 країнах – Китаї, Туреччині, Німеччині, Мексиці, Малайзії, Росії та інших країнах. Кожен продукт, що випускається під торговою маркою «Hellper», перевіряється до найдрібніших деталей та крім основних принципів якості та ціни застосовується по черзі, постійно вивчаючи можливі кроки для задоволення партнерів та кінцевих споживачів. Це дозволяє нам виділятися на висококонкурентному ринку та підтримувати високі показники задоволеності клієнтів.

Наша місія:

Пам'ятаючи про наші цінності, правильно аналізуючи різноманітні потреби клієнтів, використовуючи новітні технології та інноваційні інновації, швидко створюючи відповідні продуктові рішення та доставляючи їх нашим бізнес-клієнтам, а також постійно добиваючись задоволення всіх наших партнерів та клієнтів у рамках взаємного прогресу. інтереси, постійно вдосконалюючи наші продукти та послуги для клієнтів. Ми поставили собі завдання розвиватися і вдосконалюватися відповідно до їхніх потреб, розвиватися і зростати, зважаючи на норми захисту навколишнього середовища та глобальної стійкості.

Наш погляд:

Як Javiddo Group, ми повинні бути глобальною корпорацією, яка асоціюватиме цінності «Якість, Безпека, Інновації, Оперативність, Професіоналізм, Надійність і Задоволеність клієнтів» в уяві кожної людини, незалежно від підсфери діяльності.

Наші цінності

Якість

Цінуємо якість понад усе.

Екологічність

Ми завжди намагаємося мінімізувати шкоду, яка може бути завдана природі нашою діяльністю.

Інновативність

Поліпшуємо кожен аспект бізнесу на кожному кроці.

Оперативність

Жодна хвилина не витрачається даремно на будь-якому етапі виробництва та доставки.

Професіоналізм

Коли професіоналізм поєднується з продукцією, за цим йдуть довіра та задоволення.

Надійність

Довіра — складна справа, яка потребує впевненості, а ми пропонуємо більше.

Задоволеність клієнтів

Задоволеність створює із клієнта фаната. Ми плануємо шоу

Показать контакты

Вакансии в Javiddo Group LLC


Часто ищут

↑ Наверх