RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Кам'янський машинобудівний завод в Каменке

Кам'янський машинобудівний завод

 Заблокирована Проверено
На сайте с 29 сентября 2021

Описание компании

ТОВ “Кам’янський машинобудівний завод” заснований в 1936 році в м. Кам’янка Черкаської обл. як промислове підприємство орієнтоване на виробництво шестеренних насосів.

Історія заводу - це багатий досвід в проектуванні і виробництві насосів для виробництва хімічних ниток і волокон , шестеренних насосів типу Г 11-2 (Г 11-1) і насосних агрегатів на його основі типу БГ 11-2 (БГ 11-1); ексцентрико-поршневих насосів Н 403 ЕР (УР), Н 401 ЕР (УР), Н 400 ЕР (УР); насосів шестеренних масляних типу НШМ і агрегатів насосних на його основі типу АНШМ.

ТОВ «Кам’янський машинобудівний завод», володіючи високим технічним потенціалам і унікальною виробничою базою, здійснює розробку, впровадження і запуск в серійне виробництво нових виробів для різних галузей промисловості.

Одночасно з освоєнням нових видів продукції виняткове значення надається якості виробів, що випускаються. Встановлену програму випробувань проходять всі без виключення комплектуючі, а також самий виріб після складання. Розроблена система контролю якості дозволила значно підвищити надійність продукції, що випускається, при цьому вартість її знаходиться на конкурентному рівні.

Показать контакты

Вакансии в Кам'янський машинобудівний завод

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх