RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в КП СПБ «Арсенал» в Киеве

КП СПБ «Арсенал»

 Заблокирована Проверено
На сайте с 16 мая 2022

Описание компании

Казенне підприємство спеціального приладобудування (КП СПБ) «Арсенал» (попередня назва: Центральне конструкторське бюро «Арсенал») є провідним  розробником і виробником оптичних і оптико-електронних приладів для космічної, авіаційної та наземної техніки військового і цивільного призначення в Україні.
Центральне конструкторське бюро «Арсенал» було  створене в 1954 році як самостійна структурна одиниця заснованого в 1764 році заводу «Арсенал», в 1991 році отримало статус державного, а потім – казенного підприємства. В 2009 році рішенням Уряду України казенне підприємство «Центральне конструкторське бюро «Арсенал» було перейменовано в казенне підприємство спеціального приладобудування «Арсенал». КП СПБ «Арсенал» входить до сфери управління Державного космічного агентства України.
КП СПБ «Арсенал» співпрацює з Міністерством оборони України, провідними підприємствами аерокосмічної галузі та оборонно-промислового комплексу України та інших країн, завжди відкрите для вирішення нових завдань і готове розглянути пропозиції зі створення, виробництва, модернізації і випробувань оптико-електронної продукції різноманітного призначення.

Показать контакты

Вакансии в КП СПБ «Арсенал»


Часто ищут

↑ Наверх