RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Тернофарм, ТОВ в Тернополе

Тернофарм, ТОВ

 Заблокирована Проверено
На сайте с 5 июля 2011

Описание компании

ТОВ «ТЕРНОФАРМ» — це:

якісні та ефективні вітчизняні препарати за доступними цінами для широких верств населення більше 100 генеричних і декілька оригінальних лікарських засобів власного виробництва у багатьох фармакотерапевтичних групах: N «Засоби, що діють на нервову систему», D «Дерматологічні засоби», С «Засоби, що впливають на серцево-судинну систему», L «Антинеопластичні та імуномодулюючі засоби», R «Засоби, що діють на респіраторну систему» та інші. локація найбільшого регіонального оптового аптечного складу холдингу «Юніфарма».• більше 350 людей, що працюють на підприємстві.

ТОВ «Тернофарм» проводить чітку політику, спрямовану на забезпечення споживачів якісними, доступними та ефективними лікарськими засобами. Ми за якісні препарати!

ТОВ «Тернофарм»:

гарантує якість всієї продукції, що виготовляється, на всіх стадіях її виробництва та реалізації; забезпечує виконання зобов’язань перед споживачами і власним персоналом; постійно підвищує технічний рівень виробництва; розвиває нові ринки за рахунок створення стійкого престижу та іміджу на освоєних ринках.

Ми за кваліфікований персонал!

ТОВ «Тернофарм» вважає основною своєю цінністю Персонал. Наша політика спрямована на створення умов для реалізації потенціалу кожного робітника незалежно від його посади. Турбота про Персонал, створення комфортних умов праці, підтримка командного духу Підприємства — основа нашої корпоративної філософії. Ми орієнтовані на встановлення довготривалих трудових відносин, які базуються на принципах соціального партнерства.

Показать контакты

Вакансии в Тернофарм, ТОВ

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх