RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Укрспирт в Киеве

Укрспирт

 Заблокирована Проверено
На сайте с 26 апреля 2018

Описание компании

Державне підприємство«Укрспирт» — найбільший виробник високоякісного спирту та спиртовмісної продукції в Україні.

ДП «Укрспирт» створено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010 року № 672 «Про утворення Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості», що була прийнята з метою удосконалення системи управління спиртовою галуззю та для підвищення ефективності використання державного майна.

ДП «Укрспирт» забезпечує відмінною сировиною цілий ряд галузей. Продукція підприємства незамінна при виготовленні лікеро-горілчаних виробів, у фармацевтиці, медицині, парфумерії, виноробстві, кондитерській промисловості, тваринництві та інших галузях народного господарства. «Укрспирт» постачає якісні інгредієнти для виробництва лакофарбових виробів, розчинників, технічних рідин для автотранспортних засобів. Продукція виробника використовується навіть в авіамоделюванні.

Співробітники підприємства постійно працюють над вдосконаленням товарної лінійки та розробкою нових пропозицій. Одним із найбільш пріоритетних напрямків зараз є виробництво біоетанолу та компоненту моторного палива альтернативного (КМПА).

Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» — понад 36 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

Показать контакты

Вакансии в Укрспирт

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх