RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами в Киеве
  5. Адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами
Предложить вакансию
Резюме Адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами
Войтанік Галина

Адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами

Заблокировано
 20 января 2022  Город: Киев
Возраст:68 лет
Режим работы:полный рабочий день, частичная занятость
Рубрики: HR, управление персоналом; Офисный персонал
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Войтаник Галина Олександрівна

адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами, інші пропозиції


Основні риси характеру: спрямованість на результат, відповідальність, креативність, розуміння способів і форм формування ділового іміджу, активна життєва позиція, пунктуальність, почуття гумору, порядність, відданість роботі.

Українською та російською мовами спілкуюся вільно, усно та письмово. Здатна легко переходити з мови на мову відповідно до ситуації. Об’єктивно сприймаю співрозмовника при спілкуванні і спроможна прогнозувати результи комунікації. Вмію застосовувати етичні правила розподілу ролей і позицій у взаємодії ділових людей, реалізовувати технології проведеня ділових перемовин.


Мета: пошук постійної роботи з офіційним працевлаштуванням (за трудовою книжкою), стабільною зарплатою (не %).


- Досвід роботи: 


24.12.2002 р. по 28.12.2021 - Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» - фахівець по роботі з позаштатними авторами підвідділу творчого відділу(пошук авторів, комунікація, збір інформації, ПК, занесення інформації до баз даних, СRM, робота з контентом сайту, редагування, робота з текстами в Word, PDF, таблицями в Exel, розсилки по e-mail


01.09 2000 р. по 14.08.2001р. Вчитель трудового навчання з обчислювальної техніки та інформатики


02.01.2002 р. по 01.09.2002р. Програміст ООО ”Мастернет”


Професійні та інші навички: Впевнений користувач ПК (Microsoft Office, Excel,Інтернет, електронна пошта).Ефективно і швидко навчаюсь, люблю пізнавати нове та набувати нових знань, умінь та навичок.Пройшла курс: «Стратегічне мислення» (декана Київської Бізнес Школи Михайла Крикунова), «Вступ до критичного мислення» (викладача ВУМ Олексія Карачинського) 


Додаткові відомості: Дата народження: 12.16. 1955 року (стрілець)Виглядаю і відчуваю себе набагато молодше.Заміжня, доросла донька.Інтелігентна, коректна в спілкуванні, товариська, енергійна, люблю тварин.Бажана заробітна плата від 12 000 грн. 


Прохання не турбувати з пропозиціями мережевого маркетингу, продажу косметики, бадів, тощо. Нову роботу шукаю через реорганізацію підприємства та зміну адреси підприємства.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх