Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Володію технікою нарізання усіх видів продуктів, маю навички у декоруванні солодких, холодних, перших,других страв. Вмію працювати з різними видами обладнання, вмію оформлювати документи які повязані з роботою цеху та кухні.Володію економічнии навичками у розрахунку та складанні меню та технологічних карток.
Досвід роботи:
2013 рік по 31.08.2013р – помічник кухаря холодного цеху ресторан “Шахерезада” м.Вінниця
2012рік по 2013 рік – помічник кухаря холодного цеху ресторан-піцерія “Тера-Маре” м.Вінниця
2011рік по 2012 рік – помічник кухаря в гарячому цеху закладу “Пиріжкова” м.Вінниця
2010 рік по 2011 рік – офіціантка в ресторані “Талісман” м.Вінниця2014 рік - 2017 рік Eropean University, Switzerland
2010 рік -2014 рік – Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету. Спеціальність – Виробництво харчової продукції . Кваліфікація – молодшого спеціаліста з виробництва харчової продукції. Технолог 4 розрядуВолодію англійською мовою.
Володію польською мовою. Володію російською мовою.