RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Адвокат в Киеве
  5. Адвокат
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Адвокат

Заблокировано
5 000 грн.
 21 ноября 2017  Город: Киев
Возраст:60 лет
Режим работы:частичная занятость
Рубрики: Юриспруденция, право
Готов к командировкам

Опыт работы

Адвокат
ЮФ "Правовий меридіан"
01.2012 − 11.2017 (5 лет 10 месяцев)
складання процесуальних документів та представлення інтересів сторін в судах усіх рівнів в цивільних, адміністративних, господарських та кримінальних справах. взаємодія з державними, контролюючими та правоохоронними органами; підготовка відповідей на запити контролюючих та правоохоронних органів; участь у виїмках, оглядах, обшуках, захист та представництво інтересів роботодавця; представництво інтересів стягувача (боржника) в рамках виконавчого провадженні; земельні відносини, договори оренди майна, власність та нерухомість, оренда, підготовка наказів, розпоряджень, інструкцій.

Образование

КНУВС
«Правознавство», кваліфікація «юрист»
полное высшее, 07.2009 − 06.2012 (2 года 11 месяцев)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: - знання ПК (MS Office, Word, Excel, Internet) - Лига, НАУ – вільний користувач ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ Посвідчення водія категорії A, B, C, D. Можливість відряджень. Вільне володіння комп’ютером. МОВИ Вільне володіння українською та російською мовами, курси англійської. ПЕРСОНАЛЬНІ ЯКОСТІ • організаційні навички; • здатність працювати як в команді так і одноосібно; • здатність проявляти ініціативу; • прагнення до особистого та професійного розвитку; • врівноважений, комунікабельний, раціональний; • відсутність шкідливих звичок.

Досвід складання процесуальних документів та представлення інтересів сторін в судах усіх рівнів в цивільних, адміністративних, господарських та кримінальних справах.

взаємодія з державними, контролюючими та правоохоронними органами; підготовка відповідей на запити контролюючих та правоохоронних органів; участь у виїмках, оглядах, обшуках, захист та представництво інтересів роботодавця;
представництво інтересів стягувача (боржника) в рамках виконавчого провадженні;
земельні відносини, договори оренди майна,
власність та нерухомість, оренда, підготовка наказів, розпоряджень, інструкцій.

Цель поиска работы, пожелания к месту работы: часткова зайнятість

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх