RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Асистент в Киеве
  5. Асистент
Предложить вакансию
Резюме Асистент
Халявка Ярослава

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Асистент

Заблокировано
25 000 грн.
 16 марта 2023  Город: Киев
Возраст:27 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: IT, WEB специалисты; Дизайн, творчество; СМИ, TV, Радио
Готова к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Проєктний асистент
Fabiosa Media (Медіа)
04.2021 − 03.2023 (1 год 10 месяцев)

Я вела електронний документообіг та підтримувала робочі таблиці. Контролювала заповнення даних та коректну роботу формул. Також була відповідальна за створення звітів за запитом та оформлення контенту для соціальних мереж.

Мої досягнення на цій посаді включають автоматизацію багатьох робочих процесів, стстематизацію зберігання файлів, а також наведення порядку в робочих файлах та таблицях. Я завжди старалася працювати ефективно та результативно, щоб забезпечити максимальну продуктивність та досягнення поставлених цілей.

Аналітик з дослідження товарного ринку
Гайдар (Дистрибуція), Запорожье
10.2017 − 02.2021 (3 года 4 месяца)

З моїм досвідом роботи в дистриб'юторській компанії, я маю навички створення звітів за запитом. Я успішно вела комунікацію з торговими агентами, клієнтами та постачальниками, що допомагало забезпечувати ефективну співпрацю та досягнення бізнес-цілей компанії. Я також відповідала за внутрішню документацію команди та замовлення канцелярських товарів для офісу.

Одним з моїх досягнень на попередній роботі була автоматизація більшості процесів та звітів, що забезпечило швидку та точну обробку даних та знизило ризик помилок. Я завжди працювала уважно та детально, щоб забезпечити якість та точність виконання завдань.

Образование

Економіко-правничий коледж Запорізького національного університету (Запорожье)
Розробка програмного забезпечення
средне-специальное, 09.2012 − 06.2016 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Ретуш/обробка фотографій, 2023
 GOOGLE SPREADSHEETS, 2022
 Створення фотоартів, 2020

Знание языков:

Украинский - Профессиональный (эксперт), Английский - Средний, Польский - Начальный

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: - Відмінно володію Adobe Photoshop та Illustrator, та маю навички роботи з іншими програмами від Adobe. - Вмію користуватися багаться графічними редакторами та відео редакторами, серед яких Gimp, CorelDRAW, Inkscape, Movavi Video Suite. - Вільно користуюся різними офісними програмами, пошуковими системами, хмарними сховищами, CRM системами та іншими програмами, корисними в роботі. - Маю навички роботи з бугалтерськими програмами, сервісами онлайн документооббігу. - Швидко опановую нові програми.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Я є людиною, яка любить приймати виклики та прагне досягнути більшого. Я завжди працюю високоякісно та уважно, щоб забезпечити успіх проекту та компанії в цілому. Я відкрита до нових ідей та завжди готова навчатися новим речам, щоб забезпечити успішне виконання проектів. Я дотримуюся систематичного підходу до роботи та маю високу рівень організації. Це допомагає мені ефективно керувати своїм часом, планувати та пріоритезувати завдання, що потрібно виконати, та досягати поставлених цілей. Я маю багато ідей та шукаю нетрадиційні рішення для вирішення завдань. Я завжди відкрита до нових ідей та можу швидко. Я вмію працювати в команді, ціную інші думки та вмію співпрацювати з різними людьми, а також можу працювати незалежно. Я маю високий рівень самомотивації та відповідальності. Я завжди намагаюся виконувати свої завдання якісно та в строк, а також прагну розвиватись та вдосконалювати свої навички. Я відкрита до конструктивної критики та відгуків і використовую це як можливість для зростання та самовдосконалення.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх