RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Біолог, лаборант, мікробіолог, біотехнолог в Киеве
  5. Біолог, лаборант, мікробіолог, біотехнолог
Предложить вакансию
Резюме Біолог, лаборант, мікробіолог, біотехнолог
Маслак Валерія

Біолог, лаборант, мікробіолог, біотехнолог

Заблокировано
 10 июля 2022  Город: Киев
Возраст:23 года
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы
Рубрики: Медицина, фармацевтика; Наука, образование, переводы
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Молодший технолог науково-дослідницької лабораторії "Перспективні біоматеріали та технології"
Київський національний університет технологій та дизайну (Біотехнологія та біоінженерія ), Киев
10.2018 − 03.2022 (3 года 4 месяца)

Робота з науковими статтями (є видані та надруковані в наукових журналах), вміння працювати з хімічними реактивами, живими організмами та лабораторним обладнанням. Проводження якісного та кількісного аналізу речовин неорганічного, органічного та біологічного походження за допомогою відповідних методів. Розрахунок складу поживних середовищ, їх приготування та стерилізації, контроль якості сировини та готової продукції. Визначення та аналіз основні фізико-хімічні властивості органічних сполук, що входять до складу біологічних агентів (білків, нуклеїнових кислот, вуглеводів, ліпідів). Визначення оптимальних умов культивування та потенціалу використання досліджуваних клітин різних біологічних агентів. Виділення з природних субстратів та ідентифікація мікроорганізми різних систематичних груп. Визначення морфологічних та культуральних та фізіологічно біохімічних властивостей різних біологічних агентів. Проводження експериментальних дослідженнь з метою визначення впливу фізико-хімічних та біологічних факторів зовнішнього середовища на життєдіяльність клітин живих організмів. А також робота з лаьораторною документацією.


 

 Есть рекомендации с данного места работы

Образование

Київський національний університет технологій та дизайну  (Киев)
Біотехнологія та біоінженерія
полное высшее, 09.2018 − 07.2022 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Пройшла дистанційний курс навчання у Vytautas Magnus University

Знание языков:

Английский - Выше среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Вільно працюю з Microsoft Excel, Word, PowerPoint, HTML, Pascal.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Я швидко навчаюсь, відкрита до змін і добре організована. Вмію розставляти пріоритети та добре адаптуватися до нових ситуацій. Відповідальна, уважна, працьовита, організована, є бажання навчатися та підвищувати свої професійні навички, вмію працювати з великими обсягами інформації. Учасник українсько-німецького науково-дослідного проекту «Вплив бактеріальних сигнальних молекул на рослинництво та асоційовані з рослинами мікробні спільноти» у співпраці з Федеральним дослідницьким центром культурних рослин (JKI), Німеччина (0119U103436). Займаюся науково-дослідною роботою на кафедрі біотехнології шкіри та хутра на тему: «Розробка комплексного препарату комбінованої дії для лікування ран». Учасник і фіналіст міжнародного конкурсу Video Pitch Creative Spark Big Idea Challenge 2021. Фіналіст ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «біотехнологія та біоінженерія». Учасник XXII Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Проблеми сучасної хімії» 2021.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Є велике бажання працювати за своєю спеціальністю, навчатись та розвиватись, маю гарні здібності та досвід, тому хочу дуже вдосконалюватись.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх