RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Бухгалтер в Киеве
  5. Бухгалтер
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Бухгалтер

Заблокировано
 20 июня 2019  Город: Киев
Возраст:38 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Офисный персонал

Опыт работы

Головний спеціаліст відділу комплектування
ЗСУ (Державна служба), Шаргород
01.2015 − 01.2019 (4 года )

Згідно з положеннями ст. 14, 15 Закону України «Про оборону» від 06.12.91 р. № 1932-XII.,главаVI Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.92 р. № 2232-XII., глава VI Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.92 р. № 2232-XII.

Деякі з них:проведення заходів професійно-психологічного відбору громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці, призовників, кандидатів, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, військовозобов’язаних та кандидатів на військову службу у військовому резерві та громадян, які призиваються за мобілізацію.

Вивчення особистих якостей кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом, службу у військовому резерві Збройних Сил України, навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України, військовозобов’язаних та призовників

Головний казначей відділу доходів та видатків
УДКСУ у Шаргородському районі (Державний бюджет), Шаргород
07.2010 − 01.2015 (4 года 6 месяцев)

Обов'язки відповідно положення про управління Державної казначейської служби України.

Деякі з них - закритя/відкриття рахунків Державного та місцевих бюджетів. Формування, контролювання, доходів, видатків Державного та місцевих бюджетів, розподіл виписок доходів, видатків Державного та місцевих бюджетів, , повернення невірно зарахований коштів,контроль використання та повернення невикористаних субвенцій Державного та місцевих бюджетів, виконання ухвал суду щодо повернення коштів. Контролювання цільового використання, здійснення проплати платіжних доручень розпорядників коштів в програмному забезпечені(правильність оформлення плат. доручень, наявність належно оформлених документів які є підставою для оформенн плат. доручень.

Додатково : адміністратор апарату захисту інформації УДКСУ(в тому числі робота з таємною інформацією), Проведення нарад з головами, бухгалтерами установ, організацій розпорядників коштів, ведення вхідної/вихідної документації, листування з установами, організаціями. Закриття року в програмному забезпечені.

головний бухгалтер
СТ "Вікторія" (Торгівля), Шаргород
02.2005 − 12.2010 (5 лет 9 месяцев)

Каса(оформлення прибуткових/видаткових ордерів, ведення касової книги), нарахування та утримання із заробітної плати. Надання звітів до РЦЗ, статистики, пенсійного фонду, ДФС. Складання фінансової звітності.

Образование

Львівський торгівельно економічний університет  (Львов)
Юридичний, Правознавство
полное высшее, 09.2012 − 06.2016 (3 года 9 месяцев)
Львівська комерційна академія  (Львов)
Економічний,Облік і аудит
полное высшее, 09.2000 − 08.2005 (4 года 11 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Word, Excel
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: - Військова служба по мобілізації 2015-2018 рр. - Учасник бойових дій - Вік-33 роки - Сімейний стан – не одружений, дітей немає - Наявність закордонного паспорту - Водійські права категорії "А", досвід водіння 12 років. - Чесний, відповідальний, дисциплінований. Маю бажання та швидко навчаюсь

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх