RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Стрыйе
  4. Резюме Бухгалтер в
  5. Бухгалтер
Предложить вакансию
Резюме Бухгалтер
Борейко Наталія

Бухгалтер

Заблокировано
 14 января  Город: Стрый
Возраст:45 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: Банковское дело, ломбарды; Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Офисный персонал
 Есть дети  Готова к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

бухгалтер
Lakewood Logiatics Inc (Логістика), США
04.2013 − 02.2020 (6 лет 10 месяцев)

Бухгалтерський облік, інвойси у програмі Quick Books , робота з банківським рахунком , нарахування з/п , робота первинними документами , заключення договорів з клієнтами , факторинг , робота в електронній пошті з клієнтами , робота з Старховим агентом , податкова звітність США.

провідний економіст
Експрес Банк (Банк), Львов
11.2006 − 01.2011 (4 года 2 месяца)

5 років досвід у відділі внутрішньобанківських операцій підрозділу "заробітна плата". чіткість і правильність нарахування заробітної плати, листків непрацездатності, відпускних, відряджень, стягнення аліментів. Своєчасна здача звітів у фонди обов'язкового соціального стhахування ( 1 ДФ, персоніфікований облік , звіт і заяви-розрахунки у ФСС з ТВП, звіти по путівках) Чіткий контроль за рухом коштів на рахунках і в кінці місяця закриття витрат . Формування за місяць аналітичної інформації про витрати по відділах і відділеннях банку для головного офісу у координаційний відділ. Безготівкові розрахунки з фондами соціального страхування.

Знання КпПУ , зокрема слідкування за змінами у Податковому кодексі

бухгалтер
Ощадбанк (Банк), Стрый
06.2000 − 11.2006 (6 лет 5 месяцев)

прийом вкладів , видача, оформлення депозитів , та кредитів , доручень на вклади. робота з готівкою , прийом комунальних платежів , обмін валютних оерацій, перекази , формування документів дня , здача готіки інкасаторам . робота бухгалтером у центральному офісі з безготівковими перерахунками, звітами по комунальних платежах і розрахунками з організаціями , набір платіжних доручень, формування звітів, робота адміністратором з платіжними картками паралельно( оформлення, виготовлення ,видача і зарахування , списання коштів згідно платіжних відомостей від організацій..

Образование

МАУП (Львов)
Банківська справа
полное высшее, 09.1998 − 07.2003 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ:  Excel, Word , знання бухгалтерського обліку , знання бухгалтерських програм : Lynxwage , Forbex , QuickBooks Pro , прогама 1C : 8 , електронна пошта

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх