UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Стрию
  4. Резюме Бухгалтер в
  5. Бухгалтер
Запропонувати вакансію
Резюме Бухгалтер
Борейко Наталія

Бухгалтер

Заблоковано
 14 січня  Місто: Стрий
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Офісний персонал
 Є діти  Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

бухгалтер
Lakewood Logiatics Inc (Логістика), США
04.2013 − 02.2020 (6 років 10 місяців)

Бухгалтерський облік, інвойси у програмі Quick Books , робота з банківським рахунком , нарахування з/п , робота первинними документами , заключення договорів з клієнтами , факторинг , робота в електронній пошті з клієнтами , робота з Старховим агентом , податкова звітність США.

провідний економіст
Експрес Банк (Банк), Львів
11.2006 − 01.2011 (4 роки 2 місяці)

5 років досвід у відділі внутрішньобанківських операцій підрозділу "заробітна плата". чіткість і правильність нарахування заробітної плати, листків непрацездатності, відпускних, відряджень, стягнення аліментів. Своєчасна здача звітів у фонди обов'язкового соціального стhахування ( 1 ДФ, персоніфікований облік , звіт і заяви-розрахунки у ФСС з ТВП, звіти по путівках) Чіткий контроль за рухом коштів на рахунках і в кінці місяця закриття витрат . Формування за місяць аналітичної інформації про витрати по відділах і відділеннях банку для головного офісу у координаційний відділ. Безготівкові розрахунки з фондами соціального страхування.

Знання КпПУ , зокрема слідкування за змінами у Податковому кодексі

бухгалтер
Ощадбанк (Банк), Стрий
06.2000 − 11.2006 (6 років 5 місяців)

прийом вкладів , видача, оформлення депозитів , та кредитів , доручень на вклади. робота з готівкою , прийом комунальних платежів , обмін валютних оерацій, перекази , формування документів дня , здача готіки інкасаторам . робота бухгалтером у центральному офісі з безготівковими перерахунками, звітами по комунальних платежах і розрахунками з організаціями , набір платіжних доручень, формування звітів, робота адміністратором з платіжними картками паралельно( оформлення, виготовлення ,видача і зарахування , списання коштів згідно платіжних відомостей від організацій..

Освіта

МАУП (Львів)
Банківська справа
повна вища, 09.1998 − 07.2003 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм:  Excel, Word , знання бухгалтерського обліку , знання бухгалтерських програм : Lynxwage , Forbex , QuickBooks Pro , прогама 1C : 8 , електронна пошта

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору