RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Chief Executive Officer в Киеве
  5. Chief Executive Officer
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Chief Executive Officer

Заблокировано
60 000 грн.
 29 августа 2022  Город: Киев
Возраст:39 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: Наука, образование, переводы; Руководство; Работа за рубежом
 Состою в браке  Готов к командировкам

Опыт работы

head of department
STUDY.UA (Освіта), Киев
10.2021 − 03.2022 (4 месяца)

Після успішного запуску проекту StartUp IT Academy запропонували взяти участь у створенні ще одного проекту, який називався STUDY ACADEMY HIGH SCHOOL - це міжнародна школа повного дня для дітей з усієї України. Я в цьому проекті обіймав посаду завідувача кафедри блоку точних наук, до якого входили ІТ напрям, математика та фізика. Основним завданням було створити програми для навчання, а також знайти методистів та викладачів для їх розробки. Друге основне завдання це зробити ІТ інтеграцію з усіма шкільними предметами за допомогою VR, AR технологій, WEB, Game Dev, 3D моделювання та друку та інших ІТ-технологій. Нижче розташую основні завдання.

Управління IT напрямом Ліцею із залученням ресурсів академ.директорів,

Підготовка навчальної програми для Ліцею за напрямом IT, яка передбачатиме

Викладання навчальної програми на платформу та портування для мобільного додатка

методистів та викладачів STARTUP Academy.

інтеграцію IT у всі основні шкільні предмети.

на планшеті.

рекрутинг та навчання викладачів та академічного персоналу.

затвердження плану просування в рамках проекту, щотижневий звіт щодо виконання

CEO StartUP IT Academy
STUDY.UA (ІТ-Освіта), Киев
06.2021 − 03.2022 (8 месяцев)

Ще один успішно запущений проект для офлайн ІТ навчання дітей. В результаті навчалося 500 дітей з усього Києва та області в десяти академіях, розташованих по всьому Києву. Навчання проходило локально в академіях з викладачем та онлайн платформою, де розміщувалися всі матеріали та робилися домашні завдання. Була сформована така команда: академ відділ з тридцяти п'яти осіб, який у себе включав, два академ директори, двадцять три викладачі та десять методистів. Також було сформовано відділ продажу з десяти осіб та керівника. Відділ маркетингу та системний адміністраторів використовували внутрішніх, які вже були в компанії. Загалом над проектом працювало приблизно 50-60 людей. Були плани надалі працювати та розвивати проект доки не розпочалася Війна в Україні.

CO-Founder
Liko Education Online(LEO)-Liko-School (Освіта), Киев
06.2020 − 06.2021 (1 год )

Створення платформи для дистанційного навчання дітей по всій Україні.

До обов'язків входило створення відділів забезпечення всіх необхідних бізнес процесів. Створення нової методики навчання дітей. Створення відділу продажів, інтеграція СRM-систем, побудова фінансової моделі проекту, а також контент плану для запуску платформи.

CEO
GOIT-GoITeens (ІТ-Освіта), Киев
08.2019 − 04.2020 (8 месяцев)

Запустити філії у чотирьох містах України в Києві, Харкові, Вінниці та Львові. Підбір співробітників та проведення співбесід. Прописати структуру проведення івентів та майстер класів для них, а також проведення івентів як спікера для набору дітей у групи, індивідуальні консультації для батьків. Запис відео звернення для ланцюжків у Leeloo.AI, проведення вебінарів. Проведення спільних уроків із викладачами для дітей. Робота з партнерами щодо створення спільних проектів для дітей. Організація онлайн марафону. Формування зарплатних відомостей усіх працівників та передача їх у бухгалтерію. Редагування та структурування навчальних програм. Формування та Закупівля обладнання для навчальних напрямків. Досягнення загальної суми було набрано 480 дітей, була сформована команда з 69 співробітників.

Co-Founder and Head of STEM Center.
Liko-School (ІТ-Освіта), Киев
09.2018 − 10.2021 (3 года )

Створення з нуля STEM-центр для Ліко-школи. До обов'язків входило: створення навчальних напрямків, набір персоналу та вчительського складу, складання розкладу, ціноутворення, формування бізнес-процесів, маркетинг (акції, реклама, майстер класи), SMM, складання посадових інструкцій. Створення нових проектів та інтеграція проектів зі шкільним процесом. STEM-центр був запущений менше ніж за місяць, окупність з другого місяця роботи.

Director and Co-Founder
Дитяча школа сучасних технологій LIKS-Liko-School (Освіта), Киев
06.2018 − 06.2019 (1 год )

Створення навчального плану, загального та тезового, пошук підбір викладачів та персоналу, створення рекламної компанії (групи в соц.мережах, банери, флаєри, розтяжки), організація та проведення майстер класів, підготовка матеріалів для навчання. Залучення нових клієнтів, формування бази клієнтів, набір та формування груп учнів.Після запуску школи проведення занять з таких предметів як: Makeblock Neuron, Kodu, Tinkercad, Scratch, Unity, LittleBits, Lego (WeDo 2.0), Lego Mindstorms, Tynker. Щотижневе формування звітів.

Head of sales department
Перспектива - ХХI век (Освіта), Киев
05.2018 − 07.2018 (2 месяца)

Залучення нових та утримання старих клієнтів, оптимізація відділу продажу загалом. Створення скриптів для спілкування, посадових інструкцій, та розподілу роботи менеджерів та методистів. Підготовка навчальних матеріалів нових співробітників.

Head of sales department
Apex Trans (Послуги для бізнесу(Авія перевезення вантажів)), Киев
01.2018 − 03.2018 (1 месяц)

Побудовати відділ продажів, інтеграція CRM, пошук нових B2B клієнтів, пошук та навчання нових менеджерів.

commercial director
Mining.net.ua (Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт), Киев
01.2018 − 05.2018 (3 месяца)

Інтеграція CRM систем у компанію, автоматизація відділу продажу та служби підтримки. Навчання співробітників компанії роботи у CRM. Створення мотиваційної формули та посадових інструкцій для співробітників.

Head of sales department
ITVDN (ІТ-Освіта), Киев
12.2016 − 01.2018 (1 год 1 месяц)

Створення відділу продажів з нуля: складання бюджету на рік та півріччя, створення структури відділу продажів та посадових інструкцій для всіх співробітників, створення комплексної системи (схеми) продажів, складання скриптів для роботи з усіма типами клієнтів («холодні», «гарячі») для спілкування та листів, набір та навчання нових співробітників у відділ. Робота в CRM Бітрікс24, створення схеми для ефективної лідогенерації клієнтів від створення ліда до переведення в контакт. створення мотиваційних формул для відділу продаж).

B2B IT Education Program Coordinator
CyberBionic Systematics (ІТ-Освіта), Киев
06.2016 − 01.2018 (1 год 7 месяцев)

Спілкування з існуючими компаніями та залученням нових, організація та проведення зустрічей. складання договорів, рахунків та актів виконаних робіт. Повний супровід корпоративних клієнтів від

надсилання рахунку до акта виконаних робіт. Відвідування конференцій, залучення нових лідів.

Образование

ЗНТУ (Запорожье)
комп'ютерні системи та мережі
полное высшее, 09.2002 − 08.2011 (8 лет 11 месяцев)

Знание языков:

Английский - Выше среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Просунуте володіння, комп'ютера та програм

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх