Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Аналізування функціонування системи управляння якістю та безпечністю , розробка заходів для її поліпшення.
Координація роботи виробничої лабораторії та відділу контролю якості.
Організація
та супровід проведення сертифікації
систем менеджменту на відповідність
ISO 22000, FSSC
22000.
Організація
навчання та консультацій фахівців
підприємства в сфері розробки, впровадження
та поліпшення систем управління якістю
та безпекою харчових продуктів.
Забезпечення
взаємодії з зовнішніми організаціями
з питань, пов'язаних з системами
менеджменту безпеки, якості та їх
сертифікації.
Розгляд
рекламацій і скарг.
Досвід роботи : технік-лаборант цехової лабораторії ( 8 років 10 міс), провідний фахівець із якості ( 2 роки)
Подписаться на рассылку новых резюме: "Директор з якості, начальник відділу якості в Житомире"