RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Нежине
  4. Резюме Директор, заместитель директора, менеджер в офис в
  5. Директор, заместитель директора, менеджер в офис
Предложить вакансию
Максимец Елена

Директор, заместитель директора, менеджер в офис

Заблокировано
10 000 грн.
 13 июля 2021  Город: Нежин
Возраст:37 лет
Режим работы:полный рабочий день, посменная работа
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Офисный персонал; Руководство
 Состою в браке  Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

МАКСИМЕЦЬ ОЛЕНА

ПРО СЕБЕ КОНТАКТИ

Вік: 33Ніжин

15 річний стаж в банківській сфері із постійним вдосконаленням знань, вмінь і навичок дозволяє впевнено володіти ними та вміло використовувати на практиці із задоволенням потреб роботодавця та своїх особистих.

ДОСВІД РОБОТИ

ДИРЕКТОР ВІДДІЛЕННЯ "НІЖИНСЬКЕ" 04/2020 - 03/2021

АТ АЛЬФА БАНК

1)Організація роботи з операційних питань на щоденній основі, коригування плану роботи відділення відносно планів на місяць/квартал 2) Постановка персональних задач і цілей кожному співробітнику відділення. 3)Контроль за роботою менеджерів при роботі з клієнтами. 4)Допомога і особиста робота з клієнтами сегменту Преміум. 5) Перевірка виконання раніше поставлених завдань з ціллю виявити можливі складнощі та виконати поставлений план за місяць/квартал. 6) Дзвінки потенційним клієнтам та проведення зустрічей з ціллю залучення на обслуговування в банк ( робота з юридичними особами, продаж ЗКП, кредитування, РКО) . 7) Складання та аналіз звітів по відділенню, презентацій і захист їх перед головним офісом банку.

КОНТРОЛЕР ВІДДІЛЕННЯ "НІЖИНСЬКЕ" 11/2018 - 07/2020

АТ АЛЬФА БАНК

1) Контроль якості та вчасної ідентифікації клієнтів, в супроводженні фінансових операцій, своєчасне виявлення операцій , які мають ознаки фінансового моніторингу. 2) Котроль забезпечення роботи каси, відкриття / закриття сховища та приміщення банку та загальноопераційної діяльності/ підтримки відділення. 3) Контроль за виконанням вимог Законодавста України, нормативних актів НБУ, внутрішніх документів банку. 4) Організація валютного контролю за операціями юридичних осіб. 5) Перевірка документів на відкриття рахунків, внебалансові рахунки, формування та контроль за відправкою в архів. 6) Перевірка цільового використання коштів клієнтами. 7) Контроль за правильним оформленням і проведенням касових операцій, ревізія каси, інвентаризація карт , страхових полісів 8)Ведення журналів обліку ключів, печаток, штампів.

ПРОВІДНИЙ СПЕЦІАЛІСТ З ОПЕРАЦІЙНО-КАСОВОЇ 03/2009 - 11/2018

РОБОТИ

ТОВ УНІКРЕДИТ БАНК- АТ УКРСОЦБАНК -АТ АЛЬФА БАНК

1) Обслуговування фізичних осіб щодо банківських послуг та тарифів, збільшення клієнтської бази. 2) Консультація по оформленню карток, поточних рахунків, депозитів, кредитів, страхових продуктів. 3) Формування досьє по оформленим банківським продуктам. 4) Прозвон клієнтів з ціллю запрошення на відділення з подальшим продажем банківського продукту. 5) Ведення обліку карт, страхових полісів.

КАСИР 10/2006 - 03/2009

АКБ ПРАВЕКС БАНК

Здійснення всіх касових операцій, валютообмін, Вестерн Юніон, консультація щодо тарифів банку , інкасація.

ОСВІТА

НІЖИНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ 2003 - 2006

Бухгалтерський облік

Молодший спеціаліст, Бухгалтер

ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ СТАТИСТИКИ, ОБЛІКУ ТА АУДИТУ 2006 - 2010

Облік і аудит

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх