Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Керував шістьма структурними підрозділами з загальною кількістю персоналу 65 осіб
- Розробляв та впроваджував стратегії розвитку підприємства
- Управління та формування фінансової та управлінської звітності для готельно- ресторанного комплексу.
- Налаштування та здійснення обліку підприємства, фінансів та основних засобів (готель, ресторан).
- Планування та формування бюджету підприємства.
- Забезпечення щомісячної звітності перед франшизодавцями та дотримання стандартів франчайзингу.
- Удосконалення готельно-ресторанного комплексу відповідно до сучасних тенденцій.
- Робота з проектними документами та супровід початку та закінчення реконструкції.
- Контроль та налагодження охорони об'єкта.
- Управління кадровою політикою підприємства (готель, ресторан), включаючи пошук та інтерв'ювання кандидатів на ключові посади.
- Робота з постачальниками з усіх напрямків
З 2006 року працюю в готельно-ресторанній сфері, де здобув багаторічний досвід роботи на різних посадах, включаючи керівництво та оперативну роботу. У процесі роботи набрав практичних навичок управління, організації та контролю за роботою персоналу, планування та реалізації проектів, формування та контролю фінансової звітності, роботи з постачальниками та клієнтами. З моїм досвідом, я здатний забезпечити ефективне та успішне функціонування готельно-ресторанного закладу.
Подписаться на рассылку новых резюме: "Генеральний менеджер в Львове"