RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Лубнах, Резюме в Кременчуге, Резюме в Семёновке (Полтавская обл.), Резюме в Глобино
  4. Резюме Головний бухгалтер в
  5. Головний бухгалтер
Предложить вакансию
Христофор Тетяна

Головний бухгалтер

Заблокировано
  9 марта 2021  Город: Лубны
Возраст:57 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, дополнительный заработок
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Руководство
 Состою в браке  Есть дети  Готова к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Добрий день!

_______________

Про себе: я - Христофор Тетяна Олександрівна, загальний бухгалтерський стаж 24 роки, зних головний бухгалтер - 12 років. Шкідливих звичок не маю.

Маю досвід у формуванні облікової, фінансовой та податкової політики підприємства. Ведення бухгалтерского, податкового та управлінського обліку. Бюджетування. Розрахунок податків, формування та подача звітності згідно законодавства. Підготовка звітів для власників. Контроль достовірності та своєчасності первинних документів. ГТД імпорт. Провірка договорів...

Останне місце роботи (2 роки) головний бухгалтер ТОВ - Підприємство "Ізумруд ЛТД". Вид діяльністі - виробництво мінеральних вод та безалкогольних напоїв" (вода Buvette). Обов"язки : Бухгалтерський, податковий та управлінський облік, податкова та статистична звітність, ПДВ (реєстрація ПН та РК), ведення О/З, виробництво, заробітна плата, валютні операції, контороль діяльності інших ділянок бухгалтерського обліку.

Попереднє місце роботи - ТОВ «Стрелком» (автотрнспортні перевезення), посада - головний бухгалтер новоствореного підприємства. На цій посаді працювала з січня 2012 р. по травень 2018р. Підприємство ТОВ «Стрелком розпочало свою діяльнісь з січня 2012 р. Обов»язки - організація, а потім ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку, податкова та статистична звітність, ПДВ (реєстрація ПН та РК), ведення О/З, заробітна плата, каса, банк...

Фахівець високого рівня. Маю досвід ведення обліку ПП та юридичної особи як на загальній сиситемі оподаткування , так і «єдинщиків», досвід проведення внутрішнього аудиту.

Для отримання характеристики надам № телефону головного бухгалтера корпорації, в яку входить ТОВ - Підприємство "Ізумруд ЛТД".

Досконало вододію програмами 1С-7, 1С-8, Медок, кліент-банк, а також програми Еxcel, Word .

Підстава для зміни працевлаштування - рівень заробітної плати.

При потребі маю можливість працювати дистанційно.

Розгляну всі пропозиції, в тому числі зміна місця проживання.

Дякую!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Часто ищут

↑ Наверх