RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Головний бухгалтер в Киеве
  5. Головний бухгалтер
Предложить вакансию
Резюме Головний бухгалтер
Кук Світлана

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Головний бухгалтер

Заблокировано
10 000 грн.
 24 октября 2023  Город: Киев
Возраст:46 лет
Режим работы:свободный график работы, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Руководство
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

головний бухгалтер
ТОВ «Фірма «Капітал» м. КИЇВ (Виробництво (морепродуктів, ікра риб, ікорні вироби)), Киев
12.2009 − 02.2015 (5 лет 2 месяца)

Подання звітності в контролюючі органи , надання даних та інформації контролюючим органам стосовно бух. обліку та податкового обліку під час перевірок , введення первинної документації до регістрів 1 С, розрахунок ЗП . Робота в Клієнт-банках (платежі, розноска платежів в 1с), консультації керівництва відносно змін законодавства з питань податків , бух. обліку, трудового законодавства. Надання звітів , та оперативних даних про бух. облік, податковий та управлінський облік керівництву підприємства. Розрахунок собівартості виготовленої продукції (калькуляції, звіти виробництва, складський облік ) . Щопонеділка надавала оперативні дані про дебіторську та кредиторську заборгованість, на 1 число місяця проводила звірку з контрагентами стосовно відвантаження продукції, повернення та оплат.

Відповідала за виконання бюджету : своєчасна сплата кредиторам, контролюючим органам (податки), та поповнення розрахункового рахунка на ці видатки . В зв’язку з скороченням

штату відділу логістики, займалась логістикой (відповідала за щоденну виписку та правильну відгрузку продукції згідно заказів).

Клієнти: мережі супермаркетів "Ашан", "Кишеня ","Сільпо", "Океан вкуса" та інші , мережі ресторанів … в Києві, Одесі, Дніпропетровську, Сімферополі, Львові...). На цей час всі працівники ТОВ «Фірма «Капітал ЛТД» звільнені , підприємство не працює. Причина - відсутність сировини для виробництва (основний постачальник Росія).

головний бухгалтер аудитор
ФОП Кук С.О. (Консалтинг, бухгалтерія, аудит), Киев
05.2009 − 10.2023 (14 лет 5 месяцев)
  1. Бухгалтерський облік. Звітність: складаю, подаю до ДПІ , Статистики… Первинна документація: веду, контролюю всі ділянки. Знаю досконало законодавство.
  2.  Управлінський облік . Розробляю : P&L , Кеш-фло.
  3.  1С. Знаю, маю ПЗ всі конфігурації, та підтримку програмістів.
  4.  Займаюсь синхронізацією ПЗ бух. з управлінським .
  5.  Кадровий облік. Розробка, аналіз, відновлення,ведення.
  6.  Електронний документообіг (повний, первинні в т.ч.) 
  7.  Розробляю облікову політику, бланки та звіти упр. 
  8.  Реєстрація, розблокування податкових накладних. 
  9.  Податкове планування.                                                                                                                                                                   Договори на виконання послуг аудиту (м.Київ). (ФОП КУК С.О. КВЕД 69.20. )
    Договір подряду з Golden Share Consulting Group accounting.ua/ru/. Клиєнти: ТОВ « Укрконтейнер», ТОВ «Портес», ТОВ « БД Сенсорс».
    ТОВ « Бізант», ТОВ « Бістратеджік», ТОВ Геолінк», ТОВ «СІНЕМЕН», ТОВ «Захист», ТОВ «Украгропромкалій», ТОВ « Тізер плюс»,
    ТОВ « Труленд», ТОВ «Лонгтранстрейд», ТОВ « Модультехсервіс» , ТОВ « Гудцем», ТОВ «Депсол».
    Основний напрямок :випробництво , діяльність ресторанів ,експорт (отримання ПДВ на рахунок підприємства), . Підготовка документів до перевірок ДФС.
    Мережа рестранів «Тре Франсе» восстановлення обліку бухгалтерського, кадрового + зарплата 50 співробітників , період 3 роки (юр структура + 8 ФОПов на різних системах обліку) з підготовкою та проходженням одночасно двох позапланових перевірок та закриттям обліку однієї юр структури та ФОПов (закриття всіх взаєморазрахунків та розрахунків з усіх податків з поданням усієї звітності у т.ч. уточнюючієї), відкриття іншої юр структури та ФОПов з перенесенням штатів та перезаключенням договорів з контрагентами. Постановка нового управлінського обліку , установка нової 1с , та поєднання її з іншим програмним продуктом.
    Участь (супровід) питань підприємств в судових спорах, та відновлення бухгалтерського обліку. Більше ста договорів , умови конфідеційності.
головний бухгалтер
ДП «Агробіотех «НАНУ та МОНУ» (інститут високомолекулярної біохімії (Наукові дослідження, виробництво, оптова торгівля (експорт), роздрібна торгівля (хімічні засоби для агропромислового напрямку). ), Киев
02.2007 − 11.2009 (2 года 9 месяцев)

Єдиний бухгалтер – всі напрямки обліку. Причина звільнення : місце роботи –Ленінградська площа , місце проживання місто Українка (25 хвилин за Видубичами), дитина 2004 р. народження.

головний бухгалтер
ЗАО « Штеровський завод кріпильних виробів» м. Луганськ (Виробництво кріпильних виробів), Киев
07.2002 − 01.2007 (4 года 6 месяцев)

Складання та подання звітності до ДПІ, статистики; ведення виробничого обліку, перевірка роботи підлеглих бухгалтерів, інвентаризації (15 цехів, виробництво різних видів метизів). Звільнилася в зв’язку з вагітністю та переїздом до міста Київ ( місце проживання чоловіка).

головний бухгалтер
ТОВ «Донбас- Агро» м. Красний Луч, Луганська обл. (Сільське господарство (тваринництво)), Киев
07.2001 − 07.2002 (1 год )

Ведення первинної документації, нарахування зарплати,ведення виробничого та складського обліку, складання та подання звітності до контролюючих органів. Звільнилася в з’вязку з низькою заробітною платою, також погані умови для праці, далеко від місця проживання (вид’їзджала до Києва у пошуках роботи).

головний бухгалтер
ПП «ФЕЛД» м. Красний Луч, Луганська обл. (Будівництво), Киев
12.1997 − 07.2001 (3 года 7 месяцев)

Ведення первинної документації, нарахування зарплати,ведення обліку будівництва згідно контрактів, інвентаризації, складання та подання звітності до контролюючих органів

головний бухгалтер
Відділ статистики. Місто Красний Луч, Луганської області (Державне підприємство), Луганск
11.1992 − 11.1997 (5 лет )

Перше місце роботи.

Помічник головного бухгалтера

Звільнена за скороченням штату ( 25% робітників статистики )

Образование

Донецький торгово-економічний інститут
Економіст з бух. обліку та аудиту
полное высшее, 09.1992 − 06.1997 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: 1 С ( усі конфігурації ), працюю в будь-яких управлінських ПЗ, з Microsoft Excel, Microsoft Word, Рівень володіння комп’ютером Професіонал Швидкість набора інформації Висока
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Шукаю віддалену роботу.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх