RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Головний економіст-аналітик в Киеве
  5. Головний економіст-аналітик
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Головний економіст-аналітик

Заблокировано
30 000 грн.
 15 сентября 2020  Город: Киев
Возраст:44 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Банковское дело, ломбарды; Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Консалтинг
 Состою в браке  Есть дети 

Описание

Літкевич Сергій Володимирович

Персональні дані Дата народження 16 вересня 1980 р. Сімейний стан Одружений Діти Троє Контактна інформація м. Буча, вул. Тарасівська 10 б, кв. 21


Освіта

1997 – 2001 Академія державної податкової служби України, спеціальність - фінанси підприємств. Бакалавр.

2001 – 2006 Кам'янець-Подільський державний університет, спеціальність - Педагогіка і методика середньої освіти. Англійська мова та зарубіжна література.

Лютий 2008 - Пройшов курс по програмі базової підготовки оцінювача за напрямом: «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» (Свідоцтво МФ№0494 від 24.02.2008) за спеціалізаціями у межах напряму:- 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них»;- 1.2 «Оцінка машин і обладнання»;- 1.3 «Оцінка дорожніх транспортних засобів»;- 1.4 «Оцінка літальних апаратів»;- 1.5 «Оцінка судноплавних засобів»;- 1.6 «Оцінка рухомих речей, що становить культурну цінність»;- 1.7 «Оцінка рухомого майна, крім тих, які віднесені до машин, обладнання, колісних транспортних засобів, літальних апаратів, судноплавних засобів, та тих, що становлять культурну цінність».


Грудень 2012 – Січень 2013

Отримав Кваліфікаційне свідоцтво оцінювача №МФ8562 від 01.12.2012 за напрямом: «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» за спеціалізаціями у межах напряму:- 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них»;- 1.2 «Оцінка машин і обладнання»;Свідоцтво про реєстрацію у Державному реєстрі оцінювачів №9642 від 30.01.2013.


Червень 2016

Пройшов навчання за програмою базової підготовки оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок. Досвід роботи Березень 2008 – поточний час АТ «Укрексімбанк»:Березень 2008 – Жовтень 2016 - Спеціаліст відділу оцінки застави клієнтів корпоративного бізнесу при Управлінні по роботі із заставним забезпеченням.З Жовтня 2016 та по поточний час – Управління адміністрування кредитних операцій та застави.Головний економіст-аналітик.Посадові обов'язки:

- Контроль за відповідністю проектів договорів застави/ іпотеки та страхування, а також додаткових угод до них, в т.ч. опрацьованих працівниками ризик-адміністрування, територіально розташованими у відокремлених підрозділах Банку, рішенням колегіальних органів Банку/ уповноважених посадових осіб Банку за кредитними проектами Головного банку та відокремлених підрозділів Банку шляхом їх візування; контроль за проходженням проектами договорів застави/ іпотеки всіх релевантних контролів до підписання.

- Підтвердження попередніх умов фінансування (вибірки) за кредитними операціями, у т.ч. операціями з авалювання/врахування векселів, здійснення фінансування за факторинговими операціями, випуску документарних інструментів, в частині заставного забезпечення.

- Перевірка та підтвердження шляхом візування графіків перевірок застави/іпотеки в частині дотримання періодичності проведення моніторингу, прийнятого в забезпечення, майна.

- Здійснення адміністрування застави за кредитними проектами Головного банку та відокремлених підрозділів Банку із застосуванням форм контролю/моніторингу, затверджених внутрішніми нормативними документами Банку, в рамках процесів моніторингу виконання клієнтами зобов’язань, встановлених іпотечними договорами/договорами застави, укладеними в забезпечення виконання кредитних зобов’язань Позичальників перед Банком, та виконаних дій у зв’язку з виявленими порушеннями цих зобов’язань, передбачених умовами кредитних договорів, договорів застави/іпотеки.

- Контроль за своєчасністю здійснення регулярних виїзних та документарних перевірок, здійснених на основі облікових та/або складських документів.

- Контроль за своєчасністю (у відповідності до умов укладених договорів) страхування та перестрахування застави/іпотеки.

- Контроль за своєчасністю проведення оцінки/переоцінки заставного забезпечення.

- Контроль за своєчасністю внесення інформації щодо обтяження заставного забезпечення до державних реєстрів обтяжень рухомого та нерухомого майна, оформленого в заставу/іпотеку, в т.ч. внесення змін до записів, продовження 5-річного терміну зберігання записів про обтяження у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна (далі – ДРОРМ), та вилучення записів про обтяження.

- Контроль за наявністю тривожних сигналів – негативної інформації щодо прийнятого в заставу/іпотеку майна, що виникають внаслідок погіршення стану предметів заставного забезпечення, та невідповідністю його умовам договорів забезпечення із застосуванням форм контролю/моніторингу, підготовлених підрозділами підтримки продажу.

- Надання відповідним самостійним структурним та відокремленим підрозділам Банку інформації про підтвердження виконання / виявлені порушення умов Договорів застави та підготовка інформації для колегіальних органів Банку/ уповноважених посадових осіб Банку (за необхідності) щодо фактів невиконання зобов’язань та незастосування наслідків, передбачених умовами Правочинів/ Договорів застави/Договорів страхування (без належних підстав для їх незастосування).


Додаткові курси

При Національному центрі підготовки банківських працівників України:2010 – курс «Особливості оцінки майна з метою забезпечення кредитних зобов’язань».2019 – курс «Практична конфліктологія та стрес-менеджмент у переговорному процесі».2019 – семінар від компанії «Екстра Консалтинг» - «Основи фінансового ризику» Відзнаки За сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків:Подяка – 2014;Почесна грамота – 2017;Почесна грамота – 2019. Липень 2006 – Лютий 2008 ТОВ «Євразія Трейдінг». Департамент з реалізації пісків кварцових. В 2007 призначений на посаду начальника департаменту. Посадові обов’язки:- проведення переговорів з покупцями;- організація роботи з автоперевізниками;- пошук потенційних клієнтів;- підготовка проектів договорів;- складання комерційних пропозицій. Червень 2005 – Квітень 2006 Кредитна спілка «Народний кредит» та за сумісництвом кредитна спілка «Співдружність». Кредитний інспектор-касир.Посадові обов’язки:- виконання повного комплексу дій з надання споживчих кредитів членам кредитної спілки (аналіз пакету документів позичальника, оформлення договору, проведення розрахунків з торгівельними організаціями);- ведення касової книги;- навчання/стажування кредитних інспекторів-касирів;- робота з торгівельними організаціями щодо співпраці з кредитними спілками. Вересень 2004 – Червень 2005 ТОВ «М Авітек». Спеціаліст з розширення ринків збуту технологічного обладнання для АЕС.Посадові обов’язки:- проведення переговорів із заводами виробниками обладнання;- підготовка проектів договорів;- складання комерційних пропозицій та підготовка документації для участі в тендерах.


Знання мов 1. Українська - вільне володіння;2. Російська - вільне володіння;3. Англійська – розмовна.


Навички роботи з комп'ютером Досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми)


Особисті якості Пунктуальність, уважність, акуратність, відповідальність, старанність, комунікабельність, здатність до швидкого навчання, чесність, мобільність, вміння працювати в команді та швидко адаптуватися.

Водійське посвідчення Наявність посвідчення водія (категорія В).

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх