RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Днепре
  4. Резюме Инженер-технолог, испытатель в
  5. Инженер-технолог, испытатель
Предложить вакансию
Деревянко Ігор

Инженер-технолог, испытатель

Заблокировано
 19 апреля 2021  Город: Днепр
Возраст:33 года
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Офисный персонал; Производство; Руководство
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Освіта:

1) вища освіта (магістр), в 2012 році закінчив Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, за фахом «Прилади та системи неруйнівного контролю», інженер-електромеханік;

2) вища освіта (бакалавр), в 2012 році закінчив Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, за фахом «Економіка підприємства», економіст;

3) на основі рішення Атестаційної колегії від 28 лютого 2017 року одержав диплом кандидата наук ДК № 041149 за спеціальністю «Інформаційні технології».


Досвід роботи:

Протягом 2012-2021 років працював на ДП «КБ «Південне» ім. М.К. Янгеля» в комплексі «Нових матеріалів і перспективних технологій» відділі «Фізичних методів контролю матеріалів і конструкцій». За період роботи підвищувався від інженера до начальника групи. З 2018 по 2021 виконував обов'язки начальника лабораторії «Визначення фізико-механічних і теплофізичних характеристик матеріалів, мікроструктурного аналізу і виготовлення зразків».

В ході робіт успішно виконував такі основні обов'язки:

– керівництво персоналом кількістю 30 осіб, проведення нарад і переговорів на вищому рівні керівництва підприємства та з іноземними замовниками;

– безпосередньо робота на випробувальному обладнанні (розривні машини, ультразвукові дефектоскопи, тензостанції, твердоміри, мікроскопи, компресори тиску, печі та ін.);

– створення конструкцій з неметалевих матеріалів та їх технологічний супровід;

– аналіз і інтерпретація отриманих результатів з їх кореляцією щодо технологій і режимів виготовлення;

– розробка методик нестандартних функціональних випробувань, пов'язаних з дослідженнями міцності і деформативності матеріалів та конструкцій (в тому числі експерименти при сверхкритичних температурах від -186 до +1300 °С і тисках до 700 атмосфер);

– формування планів і контроль їх своєчасного виконання;

– проектування і створення випробувальної ділянки відділу;

– ведення діловодства, укладення та ведення договорів із суміжними організаціями, закупівля лабораторного обладнання і забезпечення його працездатності.


Особистісні характеристики:

Виконавчий, сумлінний і дисциплінований співробітник, здатний якісно і у встановлені терміни виконувати доручені завдання. Маю почуття відповідальності, науковий підхід у вирішенні виробничих питань, здатен приймати самостійні рішення під час виконання дорученої роботи і швидко навчатися зі зміною сфери діяльності. За час роботи зауважень по трудовій дисципліні не мав. Маю багато корисних професійних знайомств серед науково-технічних працівників організацій МОН і НАН України.


Професійні навички:

Досвідчений користувач спеціалізованого випробувального устаткування. Досвідчений користувач ПК. Володію базовою англійською мовою. Проходив навчання на 2 рівень з ультразвукового контролю та контролю герметичності (чинний сертифікат). Діловодство. Управління персоналом.


Додаткова інформація:

Брав участь в міжнародних проектах по 7-ій рамковій програмі Євросоюзу і програмі Horizon-2020. В ході яких приймав безпосередню участь в створенні легких безлейнерних балонів високого тиску для кріогенних компонентів палива та гальмівного кулаку для автомобілів із полімерних композиційних матеріалів, а також легкого металевого теплозахисту для навітряної частини літальних апаратів для повернення в атмосферу (розробки підтверджуються патентами України).

Є автором 59 наукових публікацій, з них 6 патентів України на корисну модель, 1 монографія, 6 статей у виданнях scopus, 4 статті в наукометричних виданнях, 9 статей у спеціалізованих виданнях України, 33 тез доповідей на конференціях, в тому числі зарубіжних.

Основні публікації представлено на сайті Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=MnqsAm4AAAAJ&hl=uk.

Лауреат премії президента для молодих вчених з роботою «Інформаційні технології обробки експериментальних вимірювань в задачах неруйнівного контролю ракетно-космічної техніки», свідоцтво № 1006, указ президента № 458/2017 від 29.12.2017 р.

За Рішенням конкурсної комісії, затвердженого в.о. Голови ДКАУ від 30.03.2017 р., зайняв 1 місце в номінації «науковець» конкурсу «Кращий молодий працівник космічної галузі України 2016».

За рішенням комісії ДП «КБ« Південне» №16 від 15.06.2017 р. зайняв 1 місце в номінації «за виробничо-експериментальний напрямок» конкурсу «Кращий молодий працівник підприємства».

За підсумками конкурсу «Кращій винахідник і раціоналізатор
ДП «КБ «Південне» в 2020 р.» зайняв перше місце серед творчої молоді підприємства.

У квітні 2021 р. присвоєно почесне звання «Кращій фахівець
ДП «КБ «Південне» у 2021 році» із занесенням на Дошку пошани.

15.11.2013 оголошено подяку із занесенням в трудову книжку за активну участь в суспільно-спортивних заходах.

Хобі: Кандидат в майстри спорту з класичного та пляжного волейболу.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх