RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Золочеве (Золочевск. гр. Богодуховск. р-н. Харьков
  4. Резюме Касир економіст в
  5. Касир економіст
Предложить вакансию
Федорова Олена

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Касир економіст

Заблокировано
Возраст:39 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Банковское дело, ломбарды; Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Торговля, продажи, закупки
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

інженер з охорони праці
ТОВ Євротехпласт (Виробництво пвх профілю для вікон та дверей), Золочев (Золочевск. гр. Богодуховск. р-н. Харьковс
09.2007 − 11.2020 (13 лет 2 месяца)

Вивчення умов праці на робочих місцях, проведення вимірів параметрів небезпечних і шкідливих виробничих факторів, атестація і сертифікація робочих місць і виробничого устаткування на відповідність вимогам охорони праці, контроль своєчасністі проведення планованих заходів. Підготовка наказів і вказівок керівництва з питань охорони праці, а також пропозиції по удосконалюванню організації роботи з охорони праці. Контроль виконанням наказів, розпоряджень, приписів з питань охорони праці, а також заходів з усунення причин нещасних випадків, профзахворювань і аварій, зазначених в актах розслідування цих подій. Розробка проектів, нормативних документів, правил, стандартів і інструкцій з безпечного ведення робіт.

Образование

Харківський національний університет радіоелектроніки (Харьков)
Факультет економічної кібернетики, економіст
полное высшее, 09.2001 − 06.2006 (4 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Ниже среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Знання ПК на рівні користувача, володіння программами: MS Office (Word, Excel),інтернет-браузером, електронною поштою.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Люблю: активний відпочинок, захоплююсь подорожами; кулінарію; малювання; подобається з чогось старого зробити щось нове та цікаве, (відреставрувати цю річ). акуратність; Я: -активна; -амбіційна; -здатна швидко навчатися; -ввічлива; -уважна; -дисциплінована; -дружелюбна; -сумлінна; -старанна; -комунікабельна -креативна; -наполеглива; -націлена на результат; -неконфліктна; -відповідальна; -чуйна; -порядна; -принципова; -пунктуальна; -самокритична; -скрупульозна; -здатна до швидкого / самостійного прийняття рішень; -справедлива; -прагну до підвищення професійного рівня / самовдосконалення / професійному зростанню / розвитку; -впевнена в собі; -вмію адаптуватися до змін; -вмію працювати в команді; -цілеспрямована; -чесна; -енергійна.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Хочу підняти кваліфікацію, отримати досвід, кар'єрний ріст.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Часто ищут

↑ Наверх