RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Керівник в
  5. Керівник
Предложить вакансию
Тістик Ростислав

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Керівник

Заблокировано
25 000 грн.
 28 декабря 2022  Город: Львов
Возраст:31 год
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Руководство; Торговля, продажи, закупки; Юриспруденция, право
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Адвокат
Адвокатське об'єднання "Юридична фірма "Сінтем" (Діяльність у сфері права), Львов
01.2019 − По настоящее время (5 лет 4 месяца)

Представляю інтереси фінансової компанії по стягненню на користь компанії заборгованості.
Беру участь у судових засіданнях в місцевих судах, господарських судах, судах апеляційної та касаційної інстанції, а також здійснюю представництво на стадії примусового виконання судових рішень. Займаюсь підготовкою та поданням різноманітних процесуальних документів в необхідні інстанції (заяви, клопотання, запити, вимоги, позовні заяви, апеляційні скарги, відзив на позовну/апеляційну/касаційну скаргу, скарги на дії державних/приватних виконавців, касаційній скарги, різного роду заперечення, пояснення та ін.).
Також проводжу переговори з боржниками на предмет врегулювання заборгованості перд компанією.

Головний юрисконсульт
АТ "Райффайзен Банк Аваль" (Банк), Львов
08.2015 − 12.2018 (3 года 3 месяца)

Займався супроводом справ клієнтів Банку на досудовій, судовій та виконавчій стадіях. Представляв інтереси Банку в місцевих судах, господарських судах, судах апеляційної та касаційної інстанції, а також на стадії примусового виконання судових рішень. Готував та подавав різноманітні процесуальні документи в необхідні інстанції (заяви, клопотання, запити, вимоги, позовні заяви, апеляційні скарги, відзив на позовну/апеляційну/касаційну скаргу, скарги на дії державних/приватних виконавців, касаційній скарги, різного роду заперечення, пояснення та ін.).
Проводив переговори з боржниками на предмет врегулювання заборгованості.

Юрисконсульт
АТ "УкрСиббанк" (Банк), Львов
03.2014 − 07.2015 (1 год 4 месяца)

Займався роботою з проблемною заборгованістю та проблемними клієнтами Банку, супроводженням їх на стадії судового та виконавчого провадження.
Представляв інтереси Банку в місцевих судах, господарських судах, судах апеляційної та касаційної інстанції, а також на стадії примусового виконання судових рішень. Готував та подавав різноманітні процесуальні документи в необхідні інстанції (заяви, клопотання, запити, вимоги, позовні заяви, апеляційні скарги, відзив на позовну/апеляційну/касаційну скаргу, скарги на дії державних/приватних виконавців, касаційній скарги, різного роду заперечення, пояснення та ін.).

Образование

ЛФ Європейського Університету (Львов)
Економічний, фінанси і кредит
полное высшее, 09.2009 − 05.2014 (4 года 7 месяцев)
Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України (Львов)
юридичний, правознавство
полное высшее, 09.2009 − 05.2014 (4 года 7 месяцев)

Знание языков:

Английский - Ниже среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Досвідчений користувач MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), мережею Інтернет за допомогою різноманітних браузерів (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox), вміння користуватись різноманітними пошуковими ресурсами та офіційними сайтами з метою пошуку інформації про осіб, майновий стан юридичних та фізичних осіб. Досвідчений користувач Єдиного державного реєстру судових рішень, офіційного сайту Судової влади України та офіційного порталу Верховної Ради України, вміння працювати з реєстром боржників та Автоматизованою системою виконавчого провадження.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: 1. Ділові якості: Вважаю себе пунктуальною, відповідальною, врівноваженою, цілеспрямованою, комунікабельною та енергійною особою. 2. Наявність посвідчення адвоката та свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. 3. Наявність посвідчення водія категорії "В".

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх