RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Ужгороде
  4. Резюме Консультант одягу в
  5. Консультант одягу
Предложить вакансию
Резюме Консультант одягу
Гайчук Каріна

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Консультант одягу

Заблокировано
8 000 грн.
 23 октября 2020  Город: Ужгород
Возраст:22 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Реклама, маркетинг, PR; Торговля, продажи, закупки; Работа для студентов
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

бухгалтер
ПП Гайчук О.П. (Вантажні перевезення), Ужгород
11.2019 − По настоящее время (4 года 8 месяцев)

ведення обліку та звітність роботи приватного підприємц

Образование

УжНУ  (Ужгород)
Історія.Міжнародні економічні відносини
неоконченное высшее, 09.2020 − 06.2022 (1 год 9 месяцев)
ПГК УжНУ (Ужгород)
среднее, 09.2018 − 07.2020 (1 год 9 месяцев)

Знание языков:

Немецкий - Средний, Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Продвинутый (свободно), Чешский - Выше среднего

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: -уміння працювати з людьми; -порядна робота з касою; - ведення документації; -підтримка порядку в залі; -підготовка і розміщення рекламних матеріалів на дошках оголошень; -обробка вхідних дзвінків і пошти; -ведення клієнтської бази; -за бажанням ведення соц.сторінки магазину; -уміння вирішувати конфліктні ситуації; -вміння працювати в команді; -навички управління персоналом; — грамотна письмова і усна мова; -забезпечення порядку в торговому залі; -викладка товару (мерчендайзинг); -акуратність і охайність; -розвинена комунікабельність і лояльність. Покупці повинні відчувати співчутливе ставлення до себе. Байдужість відразу ж зменшує шанси успішного продажу товару до мінімального рівня. У зв'язку з цим, продавець-консультант повинен бути усміхненим, привітним і комунікабельним. -уважність. Продавець-консультант повинен не тільки чітко уявляти товар і спілкуватися з покупцями, але і оформляти замовлення, заносити заявки на доставку товарів, виписувати рахунки. Найменша помилка призводить до втрати репутації і небажаним збитків. З цієї причини потрібно бути стійким до несподіваних ситуацій і завжди проявляти уважність; -здатність швидко вибудовувати контакт з потенційним покупцем; -грамотне представлення товару; Для успішного виконання цього обов'язку слід розбиратися в продукції, яка продається. -вміння створювати образ для будь-якої людини . Наділена такими якостями: пунктуальність, загальність, добровільність, клієнтоорієнтованість, активність, відповідальність, орієнтація на результат. Вірю в себе, завжди є лідером . Бачу ціль- йду до неї і не бачу перешкод ;)
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: У зв‘язку із ситуацією в світі (коронавірус), навчання проходить в дистанційному режимі. (Онлайн навчання) . Шукаю роботу в сфері продавця консультанта одягу так як сама зробила магазин комісійку.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх