RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Кухар-універсал, Кухар холодного-гарячого процесу в Киеве
  5. Кухар-універсал, Кухар холодного-гарячого процесу
Предложить вакансию
Зелінский Юрій

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Кухар-універсал, Кухар холодного-гарячого процесу

Заблокировано
25 000 грн.
 26 февраля  Город: Киев
Возраст:44 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Гостиничный бизнес; Ресторанный бизнес, кулинария
 Состою в браке 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Кухар-універсал
«Spicy Chang» (Ресторан азійської, мексиканської та американської кухні), Киев
05.2022 − 03.2023 (9 месяцев)

Обов`язки:

Підготовка кухні до робочого процесу:

  • інвентаризація залишків та замовлення продуктів;
  • підготування заготовок та соусів
  • утримання робочого місця кухаря у належних санітарних умовах

Приготування холодних та гарячих страв згідно ТК, а саме:

  • холодні та теплі салати, закуски, десерти,
  • шанхайські пироги та інші мучні страви;
  • бульйони, супи, зокрема - том-ям, чилі кон карне, рамен-Кімчі, рамен з яловичиною, рамен з рибою та тофу та ін, місо суп;
  • локшина з різним м’ясом та соусами;
  • м’ясні та рибні страви смажені у воці, фритюрі, на грилі або запечені;
  • буріто, тако, кесаділья;
  • бургери стандартні, великі, подвійні;
  • гарніри;
  • страви у фритюрі - емпанади, креветка Темпура, фіш&чіпс, сирні кульки, курячі нагетси та ін.

Вміння та навички:

  • роботи з професійним кухонним обладнанням;
  • робота з РOS-обладнанням ( відкриття – закриття каси, приймання замовлень, безготівковий /готівковий розрахунок)

-
медична книжка в наявності ;
-
водійські права категорії В, власне авто.

 Есть рекомендации с данного места работы

Образование

Приватний навчальний заклад «Навчальний заклад «Анастасія» (Киев)
Кухар 4 розряду європейська та українська кухня.
средне-специальное, 04.2022 − 07.2022 (2 месяца)
КНДУ ім. Т.Шевченка (Киев)
факультет журналістики
полное высшее, 09.1997 − 05.2002 (4 года 7 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: робота з РOS-обладнанням ( відкриття – закриття каси, приймання замовлень, безготівковий /готівковий розрахунок)
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Пунктуальність, відповідальність

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Часто ищут

↑ Наверх