Обов`язки:
Підготовка кухні до робочого процесу:
- інвентаризація залишків та замовлення продуктів;
- підготування заготовок та соусів
- утримання робочого місця кухаря у належних санітарних умовах
Приготування холодних та гарячих страв згідно ТК, а саме:
- холодні та теплі салати, закуски, десерти,
- шанхайські пироги та інші мучні страви;
- бульйони, супи, зокрема - том-ям, чилі кон карне, рамен-Кімчі, рамен з яловичиною, рамен з рибою та тофу та ін, місо суп;
- локшина з різним м’ясом та соусами;
- м’ясні та рибні страви смажені у воці, фритюрі, на грилі або запечені;
- буріто, тако, кесаділья;
- бургери стандартні, великі, подвійні;
- гарніри;
- страви у фритюрі - емпанади, креветка Темпура, фіш&чіпс, сирні кульки, курячі нагетси та ін.
Вміння та навички:
- роботи з професійним кухонним обладнанням;
- робота з РOS-обладнанням ( відкриття – закриття каси, приймання замовлень, безготівковий /готівковий розрахунок)
-
медична книжка в наявності ;
-
водійські права категорії В, власне авто.