RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Менеджер ІТ проекта в Киеве
  5. Менеджер ІТ проекта
Предложить вакансию
Резюме Менеджер ІТ проекта
Махаєв Віталій

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Менеджер ІТ проекта

Заблокировано
50 000 грн.
  6 июля 2023  Город: Киев
Возраст:47 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: IT, WEB специалисты
 Состою в браке  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Фрілансер
Сайти фрілансу (ІТ ), Киев
09.2022 − По настоящее время (1 год 8 месяцев)


!!! → Зверніть увагу, я проживаю в Канаді ← !!!


Завдання по підтримки веб-сайтів та баз даних. Основні технології PHP та Python, бази даних Mysql і Postgres. В проектах дуже важливе правильне зрозуміння вимог Замовника та швидкий результат.


Менеджер проекту
Codegenix (ІТ), Киев
10.2021 − 08.2022 (10 месяцев)

Я працював менеджером проекту, та узгоджував вимоги замовника, розподіляв завдання для команди розробників.

Компанія використовує дві баз даних (Oracle, Mysql, MongoDB). Для створення аналітичних і фінансових звітів необхідно було створити базу даних DWH та створити кілька скриптів для постійної передачі даних у сховище DWH. Через 5 місяців впровадження робочі скрипти були протестовані та запущені в експлуатацію. Вони виконують усі необхідні вимоги, а керівники залишилися задоволені виконаною роботою.

Рекомендаційний лист: bit.ly/3ITcypl

Ведучий розробник
Emergn (ІТ), Днепр
04.2019 − 03.2021 (1 год 10 месяцев)

Замовником проекту є страхова компанія Mercer, США. Emergn – консалтингова компанія, що базується в Україні. Мої обов'язки в проекті - розробник баз даних і BI аналітик. Метою проекту є щоденні скрипти по переносу даних із бази даних Oracle Premise до хмари Azure, до бази даних Microsoft SQL. В цій базі даних кожного дня запускаються аналітичні звіти

Інженер підтримки
Mede Analytics (ІТ), Киев
05.2018 − 01.2019 (8 месяцев)

Компанія Mede-Analytics розробляє програмне забезпечення для виплат медичного страхування США. Клієнтами компанії є MEDICARE, MEDICAID, всього 200 компаній США. Документи медичного страхування проходять повний фінансовий цикл: завантаження, перевірка, зберігання в системі зберігання, відображення фінансових документів та інших звітів на веб-сайтах. Цей цикл базується на технології MS SQL, SSIS і OLAP Cube (MDX). Я був частиною команди розробників. Команда займалася підтримкою DWH, розробкою аналітичних звітів.

Інженер з IT підтримки
Jaspersoft (ІТ), Киев
01.2015 − 02.2018 (3 года 1 месяц)

Технічна підтримка додатків Jaspersoft Java - JasperReport Server і ETL Talend Studio. Сервери Jaspersoft можуть працювати з різними базами даних з джерелами даних з різних баз даних - Postgres, Oracle, MS SQL і Mysql. Я відповідаю за те, щоб допомагати користувачам встановлювати та налаштовувати Java-додатки Jaspersoft & Talend, допомагати знаходити та керувати виявленими помилками.

ІТ Консультант
Miratech (Польща) (ІТ), Киев
05.2013 − 04.2015 (1 год 11 месяцев)

Розробка робочих процесів ETL для Lindorff (Швеція). Проект міграції даних з Oracle DWH на Microsoft SQL. Мої обов’язки полягали в аналізі, створенні та розгортанні найновіших вимог до DWH за допомогою Informatica Power Center.

Інженер технічної підтримки
Luxoft (ІТ), Киев
05.2011 − 03.2013 (1 год 9 месяцев)

Входив у команду підтримки величезного DWH в інвестиційному банку, бази даних Oracle. Вихідний код був написаний на Java та PL/SQL, а робочі процеси використовують Informatica PC. Наша команда підтримувала щоденні прогони робочих процесів, ми підтримували формування звітів для зовнішнього банківського аудиту. Програмне забезпечення в банках має бути без помилок і збоїв, тому весь програмний код перевірявся кілька разів, включаючи автоматичні тести QA.

Образование

Хакрівський національний університет радіоелектроники (Харьков)
Безперка інформаційних технологій
полное высшее, 09.1998 − 06.2002 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Oracle DBA 11
 Informatica Power Center

Знание языков:

Английский - Продвинутый (свободно), Немецкий - Ниже среднего, Русский - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Велика кількість
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Займання велоспортом,
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Прошу звернути увагу, що знаходжусь в Канаді. Шукає роботу саме для американських проектів. Я маю дозвіл на роботу в Канаді, американську візу. Надішлю резюме англійскою мовою, звертайтесь. Прошу дзвонити після 13 години, знаходжусь в часовому поясі U

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх