RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Начальник отдела кадров в Киеве
  5. Начальник отдела кадров
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Начальник отдела кадров

Заблокировано
15 000 грн.
 27 ноября 2018  Город: Киев
Возраст:50 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: HR, управление персоналом; Руководство
Готов к командировкам

Опыт работы

Образование

полное высшее,  −

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: 

Мета: пошук цікавої роботи для гідного життя в європейській столиці

Дата народження: 07.11.1973.(45)
Адреса: м. Київ, вул. Челябінська, (м.ЛІВОБЕРЕЖНА)

Освіта: ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» (магістр, управління персоналом та економіка праці, організація оптової торгівлі засобами виробництва)

07.2002 - 12.2003: ЧП «ПРОМТЕХПОСТАЧ» (директор)Обов'язки: управління інвестиційними проектами в будівництві, координація та аналітична підтримка будівельного процесу, вирішення організаційних питань, пов'язаних з придбанням землі, отриманням документації в дозвільних органах.Напрямок діяльності: проектування і будівництво котеджів, ремонт офісів, квартир.

02.2000 - 07.2002: ТОВ «Торговий Дім «ГРАНД» (менеджер)

Обов'язки: організація участі в тендерах, аналітична робота з економічного прогнозування потенційного переможця, оспорювання рішень тендерних комітетів.Напрямок діяльності: фасування цементу, продаж будівельних матеріалів, будівництво котеджів.

04.1999 - 02.2000: ЗАТ «УКРТАРА-ІНВЕСТ» (заст. нач. департаменту)

Обов'язки: організація роботи департаменту по підписанню документації з підприємствами енергосистеми України згідно ПКМ №621.Напрямок діяльності: інвестування енергетичних активів в підприємства склотарного та паперового виробництва. 09.1996 - 04.1999: ЗАО «КИЇВТЕХСНАБ» (директор)Обов'язки: контроль менеджерів, проведення переговорів щодо укладення та підписання контрактів, маркетинг, логістика.Напрямок діяльності: підготовка і проведення заліків з погашення заборгованостей за використаний газ та спожиту електроенергію. 05.1994 - 09.1996: ПП «ИНТЕРМАРКЕТ ИНТЕРВЕСТ» (менеджер)Обов'язки: контролювання заборгованостей в забезпеченні промислово-виробничих контрактів з обслуговування підприємств енергетичного сектора.Напрямок діяльності: проведення бартерних операцій та оптово-роздрібна торгівля інструментом і промисловим обладнанням.
Додаткова інформація: ПК: (Windows, Word, Excel, Internet, Outlook, 1-С) Особисті якості: відповідальний, дисциплінований, комунікабельний, ініціативний, принциповий.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх