Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Контороль роботи та обслуговування лінії розливу напою: (наклеювання етикеток, пакування в поліетиленову плівку (термоусадка), складання упаковок на піддон (палетизатор).
Контроль процесу ферментації, проведення лабораторних аналізів (вміст аміаку, рН, вироблення спирту, віджим, сухі речовини, вміст цукрів)
Контороль роботи та обслуговування лінії розливу напою
Проводив аналізи нафтопродуктів, дезінфікуючих засобів, води. Оформлення документів.
Контроль процесу видування ПЕТ пляшок, пакування в упаковку (термоусадка), складання на піддон (палетизатор)
Контроль процесу хімічного очищення води. Проводив хімічні аналізи води (наявність хлору у воді, вміст заліза, жорсткость та лужність води).
Взрихлення та промивання вугільного фільтра. Регенерація іонообмінних фільтрів. контроль за роботою зворотнього осмосу.
Проводив хімічні аналізи плодово- ягідних зброджених матеріалів і їх дистилятів (визначення спирту, цукру, кислот, барвники, фенольні речовини, важкі метали (залізо, марганець, кадмій на атомно-адсорбційному спектрофотометрі)
Дослідження витримки яблучного дистиляту на дубовій щепі та кряжі (визначення індексу хімічного віку, та порівняння з діжковою витримкою)
Проводив аналіз плодово- ягідних дистилятів на хроматографі
Робив креслення та розрахунки устаткування на комп’ютері.
Брав участь у впровадженні системи теплонасосного гарячого водопостачання в м. Краматорськ
Брав участь у розробці адсорбційного термотрансформатора
Проводив хімічні аналізи і теплофізичні дослідження функціональних харчових порошків
Проводив хімічні аналізи овочів і фруктів до і після сушіння (визначення біологічно активних речовин (вітаміни, провітаміни, пектини, бетанін, каротиноїди). Проводив аналіз з теплоти випаровування фруктів і овочів. Визначення адсорбції функціональних харчових порошків
Опублікована стаття "Деякі технологічні властивості функціональних порошків" в журналі "Наукові праці Одеси Національного академічного харчових технологій" - квітень 2010
Один з авторів нагороджених патенту на винахід "Спосіб отримання буряково - лимонного антиоксидантного барвника" (номер 102358, опублікованій 25 червня 2013р)
Підготовка поживних середовищ, посів інокулянту (E.coli). Контролювання ферментації (зі слідкуванням за фазами життя інокулянта, регулювання середовища (рН), концентрації кисню). Підготовка обладнання до роботи (мийка, дезінфекція, консервування).
Контроль процесу бродіння вина (регулювання температури, тиску), слідкування за роботою фільтрів
Контроль процесів сушіння і гранулювання дробини за допомогою ПК.
Прийом замовлень, виписка документів
Подписаться на рассылку новых резюме: "Інженер-технолог, хімік, мікробіолог, контролер якості харчових продуктів в Киеве"