RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Інженер-технолог, хімік, мікробіолог, контролер якості харчових продуктів в Киеве
  5. Інженер-технолог, хімік, мікробіолог, контролер якості харчових продуктів
Предложить вакансию
Резюме Інженер-технолог, хімік, мікробіолог, контролер якості харчових продуктів
Самойленко Олексій

Інженер-технолог, хімік, мікробіолог, контролер якості харчових продуктів

Заблокировано
25 000 грн.
  2 июня  Город: Киев
Возраст:40 лет
Режим работы:полный рабочий день, посменная работа, удаленная работа
Рубрики: Производство; Сельское хозяйство, агробизнес; Работа за рубежом
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Оператор лінії виробництва харчової продукції
ІП "Кока Кола Беверіджес Україна Лімітед" (Виробництво безалкогольних напоїв), Киев
01.2022 − По настоящее время (3 года 8 месяцев)

Контороль роботи та обслуговування лінії розливу напою: (наклеювання етикеток, пакування в поліетиленову плівку (термоусадка), складання упаковок на піддон (палетизатор).

Оператор – технолог
Lallemend Inc. (Виробництво дріжжів), село Салутагузе волості Кохіла повіту Рапламаа, Естонія
10.2021 − По настоящее время (3 года 11 месяцев)

Контроль процесу ферментації, проведення лабораторних аналізів (вміст аміаку, рН, вироблення спирту, віджим, сухі речовини, вміст цукрів)

Оператор лінії виробництва харчової продукції
ІП "Кока Кола Беверіджес Україна Лімітед" (Виробництво безалкогольних напоїв), Киев
04.2018 − 10.2021 (3 года 5 месяцев)

Контороль роботи та обслуговування лінії розливу напою

Провідний інженер
Випробувальна лабораторія ТОВ «НВП «ДІН ЛТД» (Стандартизація і сертифікація), Киев
11.2017 − 02.2018 (3 месяца)

Проводив аналізи нафтопродуктів, дезінфікуючих засобів, води. Оформлення документів.

Оператор лінії розливу напоїв
ПрАТ «Київський завод безалкогольних напоїв «РОСИНКА»» (ТОВ «Київський завод напоїв «РОСИНКА»» ) (Виробництво), Киев
06.2013 − 10.2017 (4 года 3 месяца)

Контроль процесу видування ПЕТ пляшок, пакування в упаковку (термоусадка), складання на піддон (палетизатор)

Контроль процесу хімічного очищення води. Проводив хімічні аналізи води (наявність хлору у воді, вміст заліза, жорсткость та лужність води).

Взрихлення та промивання вугільного фільтра. Регенерація іонообмінних фільтрів. контроль за роботою зворотнього осмосу.

Провідний спеціаліст лабораторії моніторингу сировинних ресурсів для виноробства
Національна академія аграрних наук України (НААН України) Інститут агроекології та природокористування НААН України (Освіта і наука), Киев
02.2013 − 06.2013 (4 месяца)

Проводив хімічні аналізи плодово- ягідних зброджених матеріалів і їх дистилятів (визначення спирту, цукру, кислот, барвники, фенольні речовини, важкі метали (залізо, марганець, кадмій на атомно-адсорбційному спектрофотометрі)

Дослідження витримки яблучного дистиляту на дубовій щепі та кряжі (визначення індексу хімічного віку, та порівняння з діжковою витримкою)

Проводив аналіз плодово- ягідних дистилятів на хроматографі

Інженер 1 категорії
Національна академія наук України (НАН України) Інститут технічної теплофізики (Освіта і наука), Киев
12.2009 − 01.2013 (3 года 1 месяц)

Робив креслення та розрахунки устаткування на комп’ютері.

Брав участь у впровадженні системи теплонасосного гарячого водопостачання в м. Краматорськ

Брав участь у розробці адсорбційного термотрансформатора

Проводив хімічні аналізи і теплофізичні дослідження функціональних харчових порошків

Проводив хімічні аналізи овочів і фруктів до і після сушіння (визначення біологічно активних речовин (вітаміни, провітаміни, пектини, бетанін, каротиноїди). Проводив аналіз з теплоти випаровування фруктів і овочів. Визначення адсорбції функціональних харчових порошків

Опублікована стаття "Деякі технологічні властивості функціональних порошків" в журналі "Наукові праці Одеси Національного академічного харчових технологій" - квітень 2010

Один з авторів нагороджених патенту на винахід "Спосіб отримання буряково - лимонного антиоксидантного барвника" (номер 102358, опублікованій 25 червня 2013р)

Апаратник ферментації
ЗАТ по виробництву інсуліну „IНДАР” (Виробництво), Киев
08.2009 − 11.2009 (3 месяца)

Підготовка поживних середовищ, посів інокулянту (E.coli). Контролювання ферментації (зі слідкуванням за фазами життя інокулянта, регулювання середовища (рН), концентрації кисню). Підготовка обладнання до роботи (мийка, дезінфекція, консервування).

Апаратник виробництва шампанського
ЗАТ Київський завод шампанських вин „СТОЛИЧНИЙ” (Виробництво), Киев
09.2008 − 12.2008 (2 месяца)

Контроль процесу бродіння вина (регулювання температури, тиску), слідкування за роботою фільтрів

Оператор сушіння і гранулювання дробини
ЗАТ «ОБОЛОНЬ» (Виробництво), Киев
02.2008 − 05.2008 (2 месяца)

Контроль процесів сушіння і гранулювання дробини за допомогою ПК.

Оператор персонального комп'ютера (ПК
ТОВ «БУДТРАНС», Киев
06.2006 − 08.2006 (2 месяца)

Прийом замовлень, виписка документів

Образование

Національний університет харчових технологій (Киев)
Інженер - технолог бродильних виробництв і виноробство
полное высшее, 09.2002 − 05.2008 (5 лет 7 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Впевнений користувач в Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint) Створення математичних моделей (MathCAD) 2D проектування (AutoCAD) Створення оптимізаційніх розрахунків (ORIGIN Pro)
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Керування автомобілем (посвідчення водія категорії «В» стаж з 2003 року) Дисциплінованість, пунктуальність, порядність, відсутність шкідливих звичок, здатність до навчання
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Самореалізація, самовдосконалення

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх