RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Інженер з автоматизації, КВПіА в Киеве
  5. Інженер з автоматизації, КВПіА
Предложить вакансию
Петрусенко Юрій

Інженер з автоматизації, КВПіА

Заблокировано
 16 мая 2023  Город: Киев
Возраст:59 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, плавающий график работы
Рубрики: Производство
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Петрусенко Юрій Миколайович.

Народився 1 квітня 1965 року у місті Донецьк (Україна).


У 1989 році закінчив Донецький політехнічний інститут за фахом інженер-системотехнік. Два роки працював за розподіленням у науковому закладі, де отримав корисний досвід як не треба працювати. З 


1991 по 2017 рік працював у виробничому підприємстві НОРД (місто Донецьк) від інженера 2 категорії до керівника групи автоматизації. Попри набуття адміністративного досвіду завжди був "граючим тренером". Промислові контролери SIEMENS, OMRON, MITSIBISHI, ... - від розробки проекту до введення в експлуатацію, супровід та обслуговування промислових комплексів на базі цих та багатьох інших засобів автоматизації. Приймав участь у створенні систем автоматизації при будівництві трьох заводів по виробництву побутової техніки, завдяки цьому маю досвід роботи з холодильними та іншими тепловими машинами.

По припиненню діяльності ПАО НОРД у 2017 році пізнав особистості роботи самозайнятого працівника. За цей час виконував різноманітні роботи - електрофікація об’єктів, ремонт та обслуговування засобів автоматизації на птахофермах та тваринницьких комплексах, підприємствах переробної промисловості – всюди, де був задіяний хоч який промисловий контролер чи частотний перетворювач.


У вересні 2021 року був прийнятий на посаду інженера з автоматизації у технічний департамент ФК «ШАХТАР», де працюю і нині. На жаль, війна стала на перешкоді тих завдань, які я мав би виконати у цій чудовій команді.

Тому у черговий раз готовий почати спочатку і чекаю на ваші пропозиції.


Одружений, маю дорослих дочку та сина. На жаль, моє житло залишилось на окупованій території. Але маю посвідчення водія категорії В та мого вірного помічника Renault Kangoo, який допомагає мені і в роботі, і на рибалці. Ще маю посвідчення про допуск до електроустановок напругою до 1000В. Англійською читаю технічну документацію, мою розмовну англійську розуміють тільки китайці.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх