RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Кропивницком
  4. Резюме Оператор ПК, секретар, офіс-менеджер, адміністратор, асистент в
  5. Оператор ПК, секретар, офіс-менеджер, адміністратор, асистент
Предложить вакансию
Резюме Оператор ПК, секретар, офіс-менеджер, адміністратор, асистент
Рагозіна Тетяна

Оператор ПК, секретар, офіс-менеджер, адміністратор, асистент

Заблокировано
 23 апреля  Город: Кропивницкий
Возраст:42 года
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Медицина, фармацевтика; Офисный персонал; Другие предложения
Готова к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

секретар
Товариство з обмеженою відповідальністю «Кропивницький хліб» (Харчова промисловість), Кропивницкий
01.2024 − По настоящее время (3 месяца)
  • Приймала та відправляла кореспонденцію, яка надходила на розгляд директору підприємства, передавала її згідно з прийнятим рішенням до структурних підрозділів або конкретним виконавцям для використання в процесі роботи або підготовки відповідей.
  • Вела діловодство, виконувала різні операції із застосуванням комп’ютерної техніки, призначеної для збирання, оброблення і подання інформації для підготовки і прийняття рішень.
  • Приймала документи і особисті заяви на підпис директора підприємства.
  • Готувала документи і матеріали, необхідні для роботи директора підприємства.
  • Доводила до відома директора підприємства інформацію, одержану каналами зв’язку.
  • Забезпечувала редагування документів, що передаються керівнику на підпис.
  • За дорученням директора підприємства складала листи, запити, інші документи, готувала відповіді авторам листів.
  • Виконувала роботу з підготовки засідань і нарад, які проводить директор підприємства, вела і оформляла протоколи засідань і нарад.
  • Ознайомлювала працівників підприємства з виданими наказами та розпорядженнями.
  • Забезпечувала робоче місце директора підприємства необхідним канцелярським приладдям.
  • Друкувала за вказівкою директора підприємства службові матеріали, необхідні для його роботи.
  • Організовувала прийом відвідувачів, сприяла оперативності розгляду прохань і пропозицій працівників.
  • Формувала справи відповідно до затвердженої номенклатури, забезпечувала їх зберігання.
  • Копіювала, сканувала, роздруковувала документи на БФП.
  • Виконувала господарські доручення.
старший лаборант кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту
Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка (Освіта і наука), Кропивницкий
10.2004 − 09.2021 (16 лет 11 месяцев)

Координувала роботу викладачів та співробітників кафедри, працювала зі студентами.

Вела номенклатуру справ кафедри.

Розробляла, спільно із завідувачем кафедри, навчальні плани для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня освіти, в тому числі перехресний вступ.

Розробляла, спільно із завідувачем кафедри, освітні програми (освітньо-професійні програми) для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня освіти, в тому числі перехресний вступ.

Входила до складу робочої групи по підготовці до чергової акредитаційної експертизи підготовки фахівців освітнього рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.010202 Спорт (2016 - 2017 н.р.).

Входила до складу робочої групи по підготовці матеріалів для розширення провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти з метою започаткування підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт (2017 - 2018 н.р.).

Входила до складу робочої групи по підготовці до акредитації освітньої програми: Фізична культура і спорт, за якою здійснюється підготовка здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти (2019 - 2020 н.р.).

Виступала відповідальним секретарем Збірника наукових праць регіональної науково-практичної конференції з галузі фізичної культури та спорту «Шкільній фізичній культурі і спорту - 80» (2015 – 2016 н.р.).

Входила до числа членів оргкомітету І - IV Всеукраїнських науково-практичних семінарів «Новації, практики та перспективи розвитку фізичної культури і спорту» (2018 - 2021 р.р.).

Приймала активну участь у програмах І Всеукраїнського фестивалю «Педагогіка ХХІ століття» присвяченого 100-літтю з Дня народження В.О. Сухомлинського та ІІІ Обласного фестивалю «Дитинство та сім’я» (2018 р.).

Нагороди:

була відзначена Грамотою від ректорату університету за плідну працю у сфері підготовки висококваліфікованих педагогічних кадрів, підвищення ефективності навчально-виховного процесу, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків у 2006 році;

отримала Подяку від ректорату університету за якісне і своєчасне виконання планових і позапланових робіт, сумлінне виконання службових обов’язків та за плідну працю в галузі підготовки висококваліфікованих педагогічних кадрів у 2009 році;

була нагороджена Почесною грамотою від ректорату університету за досягнення високих результатів у підвищенні ефективності та якості навчальної, методичної, науково-дослідної та виховної роботи та з нагоди 60-річчя заснування факультету фізичного виховання у 2016 році.

 Есть рекомендации с данного места работы
вчитель біології
Гімназія № 9 м. Кіровограда (Освіта), Кропивницкий
09.2003 − 10.2004 (1 год )

Викладала наступні навчальні дисципліни «Біологія» (6 – 8 класи), «Рідний край» (5 клас), «Географія» (6 – 10 класи).

Організувала та вела гурток з основ економіки для учнів 5 – 7 класів.

Образование

Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка (Кропивницкий)
Природничо-географічний факультет. Спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Географія».
полное высшее, 09.1998 − 06.2003 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Оператор комп’ютерного набору – секретар друкарка, 2004
 Прикріплена здобувачем наукового ступеня кандидата наук зі спеціальності 11.00.11 – конструктивна географія і раціональне використання природних ресурсів до кафедри географії та геоекології природничо-географічного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, 2008 - 2013
 SMM і таргетинг, 2022

Знание языков:

Английский - Ниже среднего, Русский - Продвинутый (свободно), Украинский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: • Microsoft Word; • Microsoft Excel.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Маю досвід 16 + в адміністративній роботі, 16 + досвід документообігу, досвід управління командою 16 + років, 17 + досвід роботи з різними людьми, також маю досвід спілкування та догляду за хворими. Маю досвід 17 + в освітянській роботі. Досвід 9 + років волонтерства у групі «ЖИТТЯ БЕЗ БОЛЮ» (більш відомої як «ХОСПІС КІРОВОГРАД») та 4 + роки волонтерства у БФ «Старість у радість». Також є досвід віддаленої роботи. Ключові компетенції: людяність та емпатія, справедливість, принциповість, самокритичність, чесність, порядність, старанність, пунктуальність, дисциплінованість, організованість, самоконтроль, працьовитість, уважність, акуратність, ввічливість, тактовність, безконфліктність, надійність, відповідальність, діловий етикет, професійна етика, аналітичне мислення, системний підхід до вирішення завдань, користувач ПК, MS Word, MS Excel, ведення соціальних мереж, адміністрування, документообіг, управління командою, робота з людьми, догляд за хворими, комунікабельність, гнучкість, адаптивність, вмотивованість, ініціативність, багатозадачність. Суспільна активність 10.2014 – теперішній час. Волонтер групи «ЖИТТЯ БЕЗ БОЛЮ» (більш відомої як «ХОСПІС КІРОВОГРАД»). Усі, кому не байдужа доля безнадійно хворих. Хто може відчувати чужий біль. 10.2013 – 01.2018. Волонтер у БФ «Старість у радість», проєкт «Онуки за листуванням». Покращення життя людей похилого віку та людей різного віку з особливими потребами в інтернатах, зменшення емоційного вакууму в якому вони опиняються після потрапляння до інтернату. Система має бути для людини, а не людина для системи. Виступала організатором 10-го міжнародного флешмобу жіночності у Кропивницькому (2018 р.) і 11-го міжнародного флешмобу жіночності у Кропивницькому (2019 р.). Мета: нагадати світу про жіночу красу та збільшити кількість гарних і щасливих жінок у кожному місті світу. Поспілкуватися з однодумницями та зарядитись позитивом. Трохи особистого: люблю піші прогулянки на свіжому повітрі, займаюсь оздоровчим плаванням і східними танцями. Мої хобі допомагають мені в роботі – майже нічого не здатне вивести мене з себе.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Шукаю роботу, котра знайде відгук у моєму серці, роботу до душі. Робота має бути улюбленою, а понеділки — щасливими (слоган Happy Monday).

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх