RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Поліграфолог в Киеве
  5. Поліграфолог
Предложить вакансию
Колесніченко Олександр

Поліграфолог

Заблокировано
 23 декабря 2022  Город: Киев
Возраст:40 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Другие предложения
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Поліграфолог
НГУ (Службово-бойова діяльність), Харьков
10.2012 − По настоящее время (11 лет 10 месяцев)

Проводжу опитування з використанням поліграфа з різними категоріями особового складу за тематикою та конкретних питань представлених замовником опитування з використанням новітніх методик детекції брехні американських (Utah MGQT, AFGQT, DLST та ін.) і українських («Методика виявлення прихованої інформації» – тест на знання відомого/невідомого рішення; тест перевірки версій) фахівців.

Є практичний досвід опитування з використанням поліграфу за наступними напрямками:

  1. Професійно-психологічний відбір на службу, переміщення на керівні посади (виявлення ознак приховування чи викривлення анкетних даних, окремих фактів біографії; мотиву прийняття на військову службу, призначення на посади; причетність до діянь, що передбачають юридичну та кримінальну відповідальність).
  2. Проведення службових перевірок (витік або передача службової інформації, розголошення об’єктом опитування відомостей, що становлять державну таємницю, службову або конфіденційну інформацію, співпраця з особами інших держав; виявлення ознак зловживання алкогольними напоями, уживання наркотичних та (або) психотропних речовин, крадіжки, корупційні ризики та ін.).
  3. Проведення службових розслідувань.
  4. Проведення перевірок на державну зраду, співпраці з незаконними збройними формуваннями, співпраці зі РФ.

Образование

НУЦЗУ (Харьков)
Психологія
полное высшее, 08.2003 − 07.2008 (4 года 10 месяцев)

Дополнительное образование

 20.02-18.03.2017 – здобута кваліфікація цільового призначення застосування поліграфа «Проведення експертиз щодо психофізіологічного визначення брехні», проведеного керівниками американського міжнародного інституту поліграфа (АПР) та компанії Axciton Aystems inc. за сприянням посольства США в України (сертифікат від 18.03.2017, що відповідає міжнародним нормам ATSM e2000-02 «Standard guide for minimum basic education and training of individuals involved of deception (PDD)».
 27.03-25.04.2019 – пройшов навчання за програмою підвищення кваліфікації фахівців з поліграфних досліджень при Національній академії служби безпеки України. Свідоцтво про підвищення кваліфікації № 20001823/000409-19.

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Вільно

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх