RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Помічник адвоката, нотаріуса, юриста в Киеве
  5. Помічник адвоката, нотаріуса, юриста
Предложить вакансию
Резюме Помічник адвоката, нотаріуса, юриста
Джур Тетяна

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Помічник адвоката, нотаріуса, юриста

Заблокировано
10 000 грн.
 25 ноября 2022  Город: Киев
Возраст:23 года
Режим работы:полный рабочий день, плавающий график работы
Рубрики: Офисный персонал; Юриспруденция, право
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Менеджер по роботі з клієнтами в сфері юрисруденції
Юридична допомога (Юриспруденція), Киев
06.2021 − 09.2021 (3 месяца)

У мої обов'язки входило опрацювати звернення клієнта, дати мініальну консультацію та зорієнтувати на запис до юриста відовідно до галузі права. За час роботи на дані посаді розвинула свої комунікабельні навички, логічне мислення, навчилася швидко орієнтуватися в ситуації та давати консультації.

Образование

Національна академі внутрішніх справ України (Киев)
081 Право
неоконченное высшее, 09.2018 − 06.2022 (3 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Ниже среднего, Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Вільно володію навичками роботи з Windows, впевнений користувач пакету Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).
Личные качества, хобби, увлечения, навыки:  Маю диплом бакалавра (деннна фома навчання) за спеціальністю 081 Право, середні бал 88В (4+). На даний момент навчаюсь на магістратурі (заочна форма) на кримінально-правовій спеціальності. За час навчання проходила практику в Національній поліції України та приватного адвоката. Маю життєвий принцип :"Завжди закінчуй те, що робиш" тому завжди доводжу розпочате до кінця, не боюся брати на себе відповідальність і завжди ручаюся за свою роботу. До роботи ставлюся з максимальною віддачею. Легко знаходжу спільну мову з будь-якою людиною, не боюся першою вступати в діалог і люблю спілкуватися. Завжди намагаюся досягти поставленої мети, особливо, якщо вони складні, швидко знаходжу нові шляхи та рішення, якщо щось не виходить. Люблю відстоюю власну думку, але поважаю і думки інших, йду на компроміс, якщо це допоможе дієво вирішити ситуацію. Легко та швидко начаюсь чомусь новому. Маю хоббі: обожнюю читати книги.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Бажаю втілити у вжиття отримані теоретичні знання та в подальшому розвиватися в сфері юриспруденції.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх