RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Проектний менеджер в Киеве
  5. Проектний менеджер
Предложить вакансию
Резюме Проектний  менеджер
Тимошенко Тетяна

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Проектний менеджер

Заблокировано
35 грн.
 13 сентября 2023  Город: Киев
Возраст:36 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, плавающий график работы
Рубрики: Офисный персонал; Производство; Руководство
 Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Керівник планово-диспетчерського відділу
ТОВ «ВКФ»СОТИ» (Машинобудування ), Святопетровское
01.2020 − По настоящее время (4 года 6 месяцев)

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ

Здійснювала керівну функцію та підтримувала ефективну роботу відділу. ·Уважна до деталей, так як здійснювала аналіз вхідної інформації по проектам , що вміщала в себе різновид агрегаті та їхноменклатур.

·Перевіряла наявність в системі специфікацій на агрегати і її правильність.

·При відсутності специфікації в системі контролювала період її створення і внесення.

·Взаємодіяла з керівниками структурних підрозділів, відповідальними особами щодо оперативного планування.

·Аналізувала та систематизувала отримані данні з різних джерел (наприклад від відділу продажу, економіста, технолога, конструктора, відділу матеріально- технічного забезпечення а також порівняння з тим що уже існує в базі даних ).

·Формувала базу даних що вміщала в себе замовника, шифр проекту, найменування агрегату, його номенклатуру, кількість, виконавця, терміни початку і закінчення, технологічну операцію і статус.

·Працювала з вище вказаною базою даних використовуючи метод життєвого циклу дослідження даних по CRISP-DM (це метод кругообігу послідовних дій по відношенню до даних, що дає можливість виявити вузькі місця, прийняти коригуючі дії і безперервно рухатися далі і так цикл за циклом ).

·Здійснювала контроль проектів як в межах нашої держави і навіть безпосередньо тих, що допомагають державі в сьогоденній ситуації, таких переважна кількість так і міжнародних.

·Слідкувала за термінами відповідно договорів для своєчасного завершення процесу технічного обслуговування авіаційного обладнання.

· Слідкувала за термінами своєчасного пакування і комплектування компонентів на відправлення замовнику.

·Контроль ключових точок в технологічному процесі, таких як розбирання, очищення та промивання, дефектація , ремонт, збирання і випробування, які впливають на кінцевий результат технічного обслуговування.

·Робота з бюджетом на рік та безпосередньо його аналіз. ·Керування ділянкою пакування та комплектування.

ДОСЯГНЕННЯ на ДАНІЙ ПОСАДІ

Навчилась вести проекти дотримуючись термінів указаних в договорах. Навчилась ефективно розподіляти і планувати ресурси для реалізації проектів і одночасно бути багатозадачною.

Отримала управлінські навички маючи в своєму підпорядкуванні Планово- диспетчерський відділ в кількості 3 підлеглих і ділянка пакування та комплектування в кількості 1 підлеглого.

Особисто зібрала фактичні дані стосовно нормо-годин, що витрачені на певну технологічнуоперацію по авіаційним компонентам, що після капітального ремонту так і після виготовлення. Створила по ним реєстр норми і затвердила у відділі якості на рівні підприємства.

Провела з 0 уніфікацію ділянки пакування та комплектування.

Брала участь у формуванні бази даних що вміщала в себе замовника, шифр проекту, найменування агрегату, його номенклатуру, кількість, виконавця, терміни початку і закінчення, технологічну операцію і статус і з 0 її наповнювала дотримуючись прописаної структури.

Образование

Київський педагогічний університет імені Михайла Драгоманова (Киев)
Природничо-географічної освіти та екології
полное высшее, 09.2005 − 06.2010 (4 года 9 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: MS Ofice( excel, word, PowerPoint,) 1C 8.3
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Я активна, енергійна, цілеспрямована з високим рівнем відповідальності і тайм-менеджменту, комунікабельна, я командний гравець ціль якого це робота на результат. Я дуже відповідальна і чесна. Дотримуюсь принципу, що будь-яка діяльність ефективна якщо вона спланована. Моє хобі це біг і лижі. Релаксу для мене це читати і малювати)
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Хочу працювати з людьми які люблять свою справу, викладаються і вкладаються а не просто ходять на роботу тому що так потрібно. Перевага буде тій компанії яка вкладається в своїх працівників адже саме головне в неї це люди. Коли є можливість розвиватися, н

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх