RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве, Резюме в Львове, Резюме в Одессе
  4. Резюме Производитель работ, руководитель строительных проектов в Киеве
  5. Производитель работ, руководитель строительных проектов
Предложить вакансию
Резюме Производитель работ, руководитель строительных проектов
Данилюк Сергей

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Производитель работ, руководитель строительных проектов

Заблокировано
25 000 грн.
  3 января 2022  Город: Киев
 Готов к переезду в: Львов, Одесса
Возраст:41 год
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: HR, управление персоналом; Руководство; Строительство, архитектура
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

директор
ТОВ «КапітельБуд» м. Чернівці (Строительство), Черновцы
03.2021 − По настоящее время (3 года 1 месяц)

Функціональні обов’язки – пошук замовників в сфері оздоблювальних робіт, розрахунок кошторисної вартості робіт та матеріалів, визначення необхідної кількості матеріалів, організація робочих процесів, оформлення виконавчої документації, контроль за веденням робіт безпосередньо на об’єктах будівництва, надання приватних консультацій в сфері будівельних робіт. Оформлення дозвільної документації в комунальних підрозділах та службах міста Чернівці.

директор
ТОВ «Каріатида-Буд» м. Чернівці (Строительство), Черновцы
03.2014 − По настоящее время (10 лет 1 месяц)

Функціональні обов’язки – пошук замовників в сфері оздоблювальних робіт, розрахунок кошторисної вартості робіт та матеріалів, визначення необхідної кількості матеріалів, організація робочих процесів, оформлення виконавчої документації, контроль за веденням робіт безпосередньо на об’єктах будівництва, надання приватних консультацій в сфері будівельних робіт. Оформлення дозвільної документації в комунальних підрозділах та службах міста Чернівці. Спеціалізація робіт – загально-будівельні та оздоблювальні роботи, інженерні мережі.

прораб
ТОВ «Грань» м. Вінниця (Строительство), Одесса
06.2013 − 02.2014 (8 месяцев)

Функціональні обов’язки – організація робочих процесів, оформлення виконавчої документації, контроль за веденням робіт безпосередньо на об’єкті будівництва. Спеціалізація робіт – загально-будівельні роботи на будівництві центра логістики с. Дачне, Одеська область..

прораб
ТОВ «Укрбудсервіс» м. Чернівці (Строительство), Черновцы
03.2010 − 05.2013 (3 года 2 месяца)

. Функціональні обов’язки – організація робочих процесів, оформлення виконавчої документації, складання кошторисів, контроль за веденням робіт безпосередньо на об’єктах будівництва. Спеціалізація робіт – загально-будівельні і оздоблювальні роботи, інженерні мережі.

ФЛП
Предприниматель (Строительство), Черновцы
01.2008 − 02.2010 (2 года 1 месяц)

Функціональні обов’язки – пошук замовників в сфері оздоблювальних робіт, розрахунок кошторисної вартості робіт та матеріалів, визначення необхідної кількості матеріалів, організація робочих процесів, оформлення виконавчої документації, контроль за веденням робіт безпосередньо на об’єктах будівництва, надання приватних консультацій в сфері будівельних робіт. Спеціалізація робіт –оздоблювальні роботи.

прораб
ТОВ «Грань» м. Вінниця (Строительство), Черновцы
05.2004 − 12.2009 (5 лет 7 месяцев)

Функціональні обов’язки – організація робочих процесів, оформлення виконавчої документації, складання кошторисів, контроль за веденням робіт безпосередньо на об’єктах будівництва. Спеціалізація робіт – реконструкція гуртожитків під багатоквартирні будинки, оздоблювальні роботи.

- 2008 рік нагороджений грамотою Міністерства регіонального розвитку та будівництва України за об’єкт реконструкції в м. Чернівці по вул. Білоусова, 25, що увійшов в ТОП100 найкращих будівель і споруд за 2007 рік.

мастер
ВАТ Новоселицька ПМК-25 (Строительство), Черновцы
04.2002 − 04.2004 (2 года )

Функціональні обов’язки – організація робочих процесів, ведення первинної виконавчої документації, контроль виконання робіт. Спеціалізація робіт – відновлення і підсилення аварійних будівель і споруд в м. Чернівці.

Образование

Черновицкий строительный техникум (Черновцы)
промышленное и гражданское строительство
средне-специальное, 09.1998 − 03.2002 (3 года 5 месяцев)

Дополнительное образование

 2008р. травень – Національний Університет «Львівська політехніка» - проектування та будівництво в районах з підвищеною сейсмічною активністю та складними інженерно-геологічними умовами.

Знание языков:

Английский - Средний, Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: - Вільне володіння ПК; - Вільне володіння офісними додатками Word Exel
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: - Знання норм і правил ведення будівельних робіт; - Знання в сфері розрахунку конструктивних елементів і будівельних конструкцій; - Широкі знання в сфері будівництва і в його основних галузях - Вміння складати кошториси (в приватній формі) і проводити розрахунок потрібних матеріалів і конструкцій; - Знання організаційних процесів, правил оформлення виконавчої документації, ведення і контроль обігу матеріально-технічних ресурсів - Вільне володіння ПК; - Досвід ведення переговорів із Замовником; - Лояльність до роботодавця; - відповідальність, чесність, бажання професійного зростання; - пунктуальність, дисциплінованість, комунікабельність. Водійське посвідчення: так, категорія «В» Власне авто: ні Можливість відряджень: так Хобі: паперове моделювання Переїзд на місце постійної роботи: так
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: основною метою пошуку роботи є бажання нових викликів і рішення поставлених задач

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх