RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницком
  4. Резюме Project manager в
  5. Project manager
Предложить вакансию
Резюме Project manager
Припишняк Тетяна

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Project manager

Заблокировано
10 000 грн.
 26 сентября 2022  Город: Хмельницкий
Возраст:28 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: IT, WEB специалисты
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

sales manager
Devloop, Web-systems Solutions (IT), Хмельницкий
03.2021 − 12.2022 (1 год 9 месяцев)

Компанія Devloop надала мені найперший мій досвід роботи в IT. Саме там я отримала базові знання щодо роботи Sales Managera та усвідомлення того, як в цілому функціонує напрям. Сказати що я вдячна - нічого не сказати! Керівники компанії зуміли зібрати дружній, відкритий й по справжньому відданий своїй роботі колектив. Мене терпляче навчали й прагнули підтримати в усіх починаннях, а терпіння потрібно було титанічну кількість, адже я навчалась з 0, маючи за спиною лише знання англійської мови. Саме завдяки цій компанії, я дебютувала як менеджер з продажу й мала можливість вирости над собою.

Близько пів року я працювала в компанії, та маю на своєму рахунку декілька проєктів, котрі з’явились в компанії завдяки навичкам, що я отримала у процесі своєї роботи. Я надзвичайно вдячна за усе!

З часом, я зрозуміла, що IT напрям містить ще багато професій, тому зараз я навчаюсь з ціллю реалізувати себе в якості Project manager.

Web-systems Solutions, посада принесла мені численну кількість знань та досвіду, але мені не до душі такі її аспекти, як лідогенерація, тож, саме зараз я націлена на новий професійний етап у своєму житті!

Образование

НАДПСУ ім. Богдана Хмельницького (Хмельницкий)
Правоохоронна діяльність та право
полное высшее, 09.2013 − 06.2019 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Релевантні уміння: Scrum методології (“Scrum и XP: заметки с передовой” Хенрик Книберг) Англійська, рівень intermediate (розмовляю, пишу) робота з проєктами за agile та waterfall(в якості Sale manager) Етапи розробки вебсайтів й мобільних додатків, розуміння їх загального принципу, досвід в E-Commerce сфері. Досвід роботи з бітріксом Знайома з такими моделями ведення бізнесу, як: B2B, B2C, B2G. Маю досвід у фріланс просторі та лідогенерації (UpWork, freelancehunt…) Знання техніки продажу Є досвід ведення переговорів з клієнтами, формування первинної оцінки проєкту та подальшого підписання контракту. Маю декілька успішних проєктів. About my experience and expectations: Ability to learn quickly, English, communication, content management, Microsoft Office, Excel, Agile, Scrum, communication skills, Basis of methodologies of PM in IT, people management, risk management, Jira, Kanban, Waterfall, Trello, Agile. I am looking forward to work with open-minded people where it's possible to grow as a professional. It will be nice to become a part of Well-build structured company with a lot of good moods and respect. Also, it is always a plus to have a flexible schedule and to have an ability to work from office or home.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Коротенько від себе: Свій шлях в ІТ я почала зі знання англійської, моя перша компанія навчила мене умінням, котрі потрібні для роботи сейлз менеджером. Вже на той момент, я мала знання у сфері маркетингу, техніки продажу та роботи з лідом. З часом я здобула досвіду, що відкрило мені можливість роботи із більшою компанією. Та створило умови для опанування інших не технічних ІТ професій, станом на зараз я шукаю роботу у якості PM. Оскільки значна частка кар'єри пов'язується з менеджментом. Сьогодні навчаюсь на курсі IT Project Management на платформі Genius. Роблю це в цілях поглибленого розуміння сфери, та структуризації знань, також з метою опанування сучасних інструментів ведення проєктів. Швидко навчаюсь новому. Розглядаю роботу в західній Україні, пріоритетно Хмельницький. Мені пощастило працювати із різними людьми котрі є справжньою командою, тому дружній та відкритий колектив, націлений на спільну корисну справу, це пріоритет у виборі роботи. З найкращими побажаннями, Тетяна! Буду рада знайомству з Вами!
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Моя ціль - працювати з відкритими людьми, де можна рости як професіонал. Буде приємно стати частиною добре побудованої компанії, в якій панує гарний настрій та повага. Також завжди буде плюсом мати гнучкий графік та можливість працювати з офісу чи віддале

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх