RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Різноробоча в Киеве
  5. Різноробоча
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Різноробоча

Заблокировано
 11 апреля 2018  Город: Киев
Возраст:26 лет
Режим работы:плавающий график работы
Рубрики: Издательство, полиграфия; Сфера развлечений; Работа для студентов

Опыт работы

Адміністратор у салоні танцю та спорту
ALEKSA Studio
02.2017 − 11.2017 (9 месяцев)
У моїх обов’язках було контролювати запис гостей студії, відповідати на телефонні дзвінки, консультувати нових відвідувачів та підбирати тренування всім охочим. Своє робоче місце, а відтак студію, я мала зберігати у чистоті. Також серед моїх прямих обов’язків було своєчасно видавати заробітною плату та вести облік каси студії. Ця посада навчила мене грошової відповідальності а також уважності до індивідуальних побажань людини.

Образование

КНУ ім. Шевченка
Літературна творчість та українська мова і література. Наразі навчання триває.
неоконченное высшее, 09.2015 − 06.2018 (2 года 9 месяцев)
СШ №23
Навчалася у театральній школі №23 м. Києва
среднее, 09.2011 − 05.2015 (3 года 8 месяцев)

Знание языков:

Українська - Профессиональный (эксперт), Русский  - Профессиональный (эксперт), English  - Профессиональный (эксперт), Deutsche  - Начальный

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: На даний момент я є студенткою третього курсу бакалаврату найкращого ВНЗ країни. Я дуже захоплююся кіно, а тому веду свій блог в Інстаграмі під логіном Meaning_for_film; сторінка присвячена огляду кінокартин. У свій вільний час я люблю ходити на повітряну гімнастику, займатися спортом або просто гуляти з друзями, адже вони дуже надихають мене на нові ідеї та проекти, а також просто надають мені сил та енергії.

Ще у шкільні часи я доволі часто погоджувалася на якість інтерактивчики – так ми їх називали – екскурсії для нових учеників, перевірка журналів, перешив костюмів для виступів або просто чергування. Мені подобалась надію, яку на мене покладали, тому саме так я виховала відповідальність та пунктуальність. Свої перші кошти я заробила доволі рано: знімалася у передачах, була промоутером, а вже на першому курсі влаштувалася на посаду адміністратору в студію, яку сама відвідую. Тут мені і знадобилися всі навички, які я виховала ще з дитинства: змалку в мене завжди було багато хатніх улюбленців, за якими я мала слідкувати, аби вони могли жити з нами. Наразі я хочу чогось більшого, тому шукаю місце з можливістю кар’єрного росту та змогою отримати цікаві навички.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх