UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Різноробоча в Києві
  5. Різноробоча
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Різноробоча

Заблоковано
 11 квітня 2018  Місто: Київ
Вік:26 років
Режим роботи:плаваючий графік роботи
Рубрики: Видавництво, поліграфія; Сфера розваг; Робота для студентів

Досвід роботи

Адміністратор у салоні танцю та спорту
ALEKSA Studio
02.2017 − 11.2017 (9 місяців)
У моїх обов’язках було контролювати запис гостей студії, відповідати на телефонні дзвінки, консультувати нових відвідувачів та підбирати тренування всім охочим. Своє робоче місце, а відтак студію, я мала зберігати у чистоті. Також серед моїх прямих обов’язків було своєчасно видавати заробітною плату та вести облік каси студії. Ця посада навчила мене грошової відповідальності а також уважності до індивідуальних побажань людини.

Освіта

КНУ ім. Шевченка
Літературна творчість та українська мова і література. Наразі навчання триває.
незакінчена вища, 09.2015 − 06.2018 (2 роки 9 місяців)
СШ №23
Навчалася у театральній школі №23 м. Києва
середня, 09.2011 − 05.2015 (3 роки 8 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Русский  - Професійний (експерт), English  - Професійний (експерт), Deutsche  - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: На даний момент я є студенткою третього курсу бакалаврату найкращого ВНЗ країни. Я дуже захоплююся кіно, а тому веду свій блог в Інстаграмі під логіном Meaning_for_film; сторінка присвячена огляду кінокартин. У свій вільний час я люблю ходити на повітряну гімнастику, займатися спортом або просто гуляти з друзями, адже вони дуже надихають мене на нові ідеї та проекти, а також просто надають мені сил та енергії.

Ще у шкільні часи я доволі часто погоджувалася на якість інтерактивчики – так ми їх називали – екскурсії для нових учеників, перевірка журналів, перешив костюмів для виступів або просто чергування. Мені подобалась надію, яку на мене покладали, тому саме так я виховала відповідальність та пунктуальність. Свої перші кошти я заробила доволі рано: знімалася у передачах, була промоутером, а вже на першому курсі влаштувалася на посаду адміністратору в студію, яку сама відвідую. Тут мені і знадобилися всі навички, які я виховала ще з дитинства: змалку в мене завжди було багато хатніх улюбленців, за якими я мала слідкувати, аби вони могли жити з нами. Наразі я хочу чогось більшого, тому шукаю місце з можливістю кар’єрного росту та змогою отримати цікаві навички.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору