RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Smm менеджер в Киеве
  5. Smm менеджер
Предложить вакансию
Резюме Smm менеджер
Царюк Олена

Smm менеджер

Заблокировано
  1 сентября 2022  Город: Киев
Возраст:17 лет
Режим работы:удаленная работа, частичная занятость, разовая работа
Рубрики: IT, WEB специалисты; Реклама, маркетинг, PR; Работа для студентов
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

smm менеджер
Магазин святкового декору (Оформлення свят; створення фотозон та сетів кульок.), Киев
06.2022 − 08.2022 (2 месяца)

Співпрацювала з магазином святкового декору. З моїх обов’язків було скласти контент план,оформити шапку профілю і зробити гарний візуал.

За своєю ініціативою я склала Рубрикатор(працюю в табл.),прописала УТП і підібрала блогерів для реклами.

Образование

ЗОШ №3 (Буча)
среднее, 09.2012 − 05.2024 (11 лет 7 месяцев)

Дополнительное образование

 "INSTA-взліт 5.0"

Знание языков:

Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Продвинутый (свободно), Английский - Средний

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Вітаю, мене звати Олена. Я надаю послуги SMM-спеціаліста, Content-мейкера,Insta-помічника. Mаю досвід роботи з бізнес-сторінкою святкового декору:кульки,фотозони,святкова атрибутика. Працюю тільки по договору. -Аналізую ЦА і створюю стратегію(ці послуги не входять в час роботи); -Оформлюю актуальні і шапку профіля; -Прописую УТП; -Створюю ТЗ фотографу/організовую зйомки; -Активно веду сторінку і оформлюю сторіс,займаюсь модераторством; -Просуваю сторінку безкоштовними і платними методами; -Оформлюю рекламні макети; -Підвищую кількість охватів. -Стежу за статистикою і рахую КРІ. Чому обирають мене: *Я дбаю не лише про свій комфорт, а і про комфорт кліента:Головною запорукою приємноїї співпраці є поважливе ставлення один до одного, оговорення всіх турбуючих тем, цінування чужої праці. *Творче сприймаю свою роботу:Я вважаю, що для гарно побудованої стратегії важливо виходити за межі інструкції. Я піклуюсь про унікальний стиль бренда та сприйняття аудиторією бренду, як авторського товару. *Попри всі умови, я вкрай негативно відношусь до зневаги власного і чужого часу: невід'ємною важливою частиною будь якої роботи є пунктуальність і точність в своїх рішеннях. Запізнюєшься в нашій роботі на день - охоплення і актівність аудторії,кількістю в 24 години, прямують на сторінки конкурентів. Готова працювати віддалено+ 1-3 дні оффлайн для зйомки контенту.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Готова співпрацювати з українськими брендами/компаніями повністю віддаленно. Або,при знаходжені офісу в Київі,віддаленно + 1-3дні для відзняття контенту.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх