RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Кривом Роге
  4. Резюме Спеціаліст металопластикових вікон, дверей, та інших світлопрозорих конструкцій в
  5. Спеціаліст металопластикових вікон, дверей, та інших світлопрозорих конструкцій
Предложить вакансию
Резюме Спеціаліст металопластикових вікон, дверей, та інших світлопрозорих конструкцій
Дегтярьов Євген

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Спеціаліст металопластикових вікон, дверей, та інших світлопрозорих конструкцій

Заблокировано
25 000 грн.
 15 июля  Город: Кривой Рог
Возраст:44 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство; Строительство, архитектура; Торговля, продажи, закупки
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Підприємец
"Нові вікна" фірма по продажу ПВХ вікон, вхідних та міжкімнатних дверей, ролетів, вертикальних, горизонтальних, рулонних жалюзі, натяжних стель. (Будівництво, торгівля)
01.2004 − 02.2022 (18 лет 1 месяц)

Стаю підприємцем та відкриваю будівельну фірму по продажу ПВХ вікон, вхідних та міжкімнатних дверей, ролетів, вертикальних, горизонтальних, рулонних жалюзі.

Працюю чесно, тому здобуваю собі добре ім'я.

Обов'язки керівника: організація роботи підприємства, замір конструкцій, укладення договору, вивчення кон'юнктури ринку, ведення фінансової бухгалтерської звітності, контроль виробничих процесів монтажу.

В процесі роботи розвивав свої професійні навички постійним відвідуванням виставок, тренінгів, семінарів та курсів. Долучав до них співробітників.

1. Покращення кваліфікації виробничих навичок монтажу.

2. Збільшення обсягів продажу завдяки вивченню науки маркетингу.

3. Ефективне управління підлеглими.

4. Оптимізація робочих процесів

Маю професійні навички заміру та монтажу ПВХ та дерев’яних вікон, вхідних дверей, алюмінієвих конструкцій, монтажу фасадного остекління, монтажу т.зв. "Французьких" балконів. Навички монтажу откосів для пвх вікон. Монтаж ролет, жалюзі «рулонні, день-нічь, горизонтальні, вертикальні».

Навички заміру та монтажу натяжних стель.

Маю професійні навики ремонту та регулюванню вікон, та дверей. заміна склопакетів та правильне розклинювання його в стулці вікна, заміна та ремонт фурнітури.

Проводив навчання монтажників світлопрозорих конструкцій.

Мені вдалося знайти, організувати та мотивувати чудову команду професійних співробітників. 4 виробничі бригади, два менеджера з продажу. Всього 10 чоловік.

За цей час ми досягли значного росту та розвитку підприємства. Перейшли на великий об’єм продажу, та головне – на високій рівень професійного монтажу. Завдяки цьому входили в 5-ку лідируючих фірм свого регіону. Підряди на скління шкіл, дитячих садків, міських лікарень, будівель виконкому, готелів, великих та дрібних магазинів, а також роздрібні замовлення.

2014–2016 Прийнятий на посаду бригадира виробничої бригади по встановленню світлопрозорих конструкцій на велике підприємство по виготовленню ПВХ та алюмінієвих вікон, дверей.

В обов'язки входило: монтаж вікон та дверей, монтаж откосів, монтаж фасадного скління «висотні роботи», монтаж підйомно-розсувних та портальних конструкцій.

Маю дозвільні документи для праці та пересування Україною

Образование

Донецький державний Університет Економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського.  (Донецк)
«Технологія харчування», кваліфікація інженер-технолог.
полное высшее, 09.1999 − 05.2004 (4 года 7 месяцев)

Дополнительное образование

 Курси «Маркетинг та збут» Курси «Монтаж ПВХ-конструкцій. Теплий монтаж» Семінар «Ефективна реклама для бізнесу» Тренінг «Успішне керування персоналом, та правильне його мотивування» Тренінг «Збільшення обсягів продажу»

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Впевнений користувач спеціалізованих програм розрахунку вартості пластикових вікон та натяжних стель. Впевнений ПК користувач (MS Office, вмію створювати таблиці в Microsoft Excel, вмію креслити у графічній програмі Компас), високій рівень володіння Adobe Photoshop), Вмію працювати у програмі Adobe Illustrator.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Професійна фото зйомка та обробка фотографій. Займаюсь спортом (пауерліфтинг, 2 розряд, велосипедний туризм). Шкідливі звички відсутні
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Шукаю роботу, на якій зможу застосувати вміння та навички, бути корисним членом команди, розвивати професійну підготовку, розвиватися та вдосконалюватися, впізнавати нове та навчатися.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх