RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Водяном (Гречаноподовск. гр. Криворожск. р-н. Днепропетровская обл.)
  4. Резюме Старший інспектор (з дотримання прав засуджених та запобігання катуванням) в
  5. Старший інспектор (з дотримання прав засуджених та запобігання катуванням)
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Старший інспектор (з дотримання прав засуджених та запобігання катуванням)

Заблокировано
Возраст:43 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Охрана, безопасность; Юриспруденция, право; Другие предложения
 Есть дети 

Опыт работы

начальник відділення соціально психологічної служби
ДУ "Водянська виправна колонія (№ 146)" (Виконання кримінальних покарань), Водяное (Гречаноподовск. гр. Криворожск. р-н. Днепропетровская обл.)
05.2023 − По настоящее время (1 год 4 месяца)

1. Вивчати та в повному обсязі володіти даними щодо чисельного, соціально-демографічного, кримінально-правового та персонального складу засуджених відділення.

2. Щодня проводити обхід відділення з метою організації робіт з підтримання належних побутових умов у відділенні, дотримання чистоти і порядку у приміщеннях та на прилеглій території, збереження майна відділення.

Бути присутнім під час обшуку або огляду з метою виявлення предметів, виробів і речовин, зберігання яких засудженим заборонено.

{Пункт 2 розділу III в редакції Наказу Міністерства юстиції № 832/5 від 22.03.2024}

3. Протягом робочого дня відвідувати місця перебування засуджених відділення, спостерігати за їх поведінкою.

4. Забезпечувати виконання засудженими встановленого в установі розпорядку дня, дотримання режиму відбування покарання.

{Пункт 4 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 832/5 від 22.03.2024}

5. Проводити огляд зовнішнього вигляду засуджених та вилучати, у випадку виявлення, у них предмети, вироби і речовини, зберігання яких засудженим заборонено.

{Пункт 5 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 832/5 від 22.03.2024}

6. Брати участь у поіменних перевірках наявності засуджених відділення.

7. Згідно із затвердженим графіком здійснювати прийом засуджених з особистих питань, вирішувати порушені в їх заявах і скаргах питання, надавати допомогу в захисті їх законних прав та інтересів.

8. Супроводжувати у разі необхідності засуджених, які знаходяться у відділенні, до медичної частини на амбулаторний прийом у визначений розпорядком дня та графіком роботи медичної частини час.

{Пункт 8 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 307/5 від 27.01.2021; в редакції Наказу Міністерства юстиції № 832/5 від 22.03.2024}

9. Стежити за виконанням засудженими правил санітарії та особистої гігієни, спільно з медичними працівниками здійснювати заходи санітарної освіти засуджених, спрямовані на пропаганду медичних та санітарних знань, формування навичок здорового способу життя.

10. При надходженні до відділення новоприбулих засуджених ознайомлюватись з даними первинного вивчення їх особистості в період перебування у дільниці карантину, діагностики і розподілу.

11. Брати участь у здійсненні оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, на основі якої складати спільно із засудженим індивідуальну програму соціально-виховної та психологічної роботи протягом строку відбування покарання.

У період відбування покарання засудженими вивчати їх особистість, не рідше ніж один раз на шість місяців переглядати оцінку ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, на основі якої вносити зміни до індивідуальної програми соціально-виховної роботи із засудженим.

Для вирішення питання щодо переведення засуджених у виправних колоніях, слідчих ізоляторах до інших структурних дільниць, позачергово проводити оцінку ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, за результатами якої вносити зміни до індивідуальної програми соціально-виховної роботи із засудженим.

{Пункт 11 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 3251/5 від 18.09.2020; в редакції Наказу Міністерства юстиції № 307/5 від 27.01.2021}

12. У разі переведення засудженого до дільниці посиленого контролю складати спеціальну індивідуальну програму, яка передбачає заходи індивідуально-виховного, психотерапевтичного, психокорегуючого характеру.

{Розділ III доповнено пунктом 12 згідно з Наказом Міністерства юстиції № 1234/5 від 05.04.2023}

13. Щоквартально здійснювати оцінювання поведінки засуджених та надавати пропозиції адміністрації установи для прийняття вмотивованого рішення про доцільність або недоцільність застосування до засуджених заходів заохочення.

{Розділ III доповнено новим пунктом згідно з Наказом Міністерства юстиції № 307/5 від 27.01.2021}

14. Сприяти відновленню та підтримці засудженими соціально корисних зв’язків, залучати до цієї роботи родичів засуджених та представників організацій, які проводять роботу в установі.

15. Складати характеристики на засуджених (додаток 3), у тому числі на підставі оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, визначеної з використанням підсистеми «КАСАНДРА» ЄРЗО, для розгляду питань щодо зміни умов тримання, заміни невідбутої частини покарання більш м’яким, умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, переведення засуджених із виховної колонії до виправної колонії, залишення у виховних (виправних) колоніях засуджених, які досягли 18-річного віку, застосування амністії або помилування, та в інших необхідних випадках.

{Абзац перший пункту 15 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 3398/5 від 22.09.2023}

Характеристика складається згідно з методикою складення характеристики на засудженого (додаток 4).

За наявності технічної можливості характеристика на засудженого може складатися автоматично в електронному вигляді з використанням ЄРЗО.

{Пункт розділу III в редакції Наказу Міністерства юстиції № 3184/5 від 15.09.2020; із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 1234/5 від 05.04.2023; в редакції Наказу Міністерства юстиції № 2361/5 від 27.06.2023}

16. Складати проєкти висновків щодо ступеня виправлення засуджених для розгляду питань щодо заміни засудженим невідбутої частини покарання більш м’яким або умовно-дострокового звільнення від відбування покарання в порядку та за методикою визначеними наказом Міністерства юстиції України від 19 січня 2023 року № 294/5 «Про визначення ступеня виправлення засудженого», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 19 січня 2023 року за № 116/39172.

{Розділ III доповнено пунктом 16 згідно з Наказом Міністерства юстиції № 1234/5 від 05.04.2023}

17. Подавати начальнику виправної колонії клопотання щодо переведення засудженого, який систематично (два та більше разів) вчиняє злісні порушення установленого порядку відбування покарання, що загрожують безпеці персоналу, засуджених або інших осіб до дільниці посиленого контролю із пропозиціями щодо строку тримання.

До клопотання додаються: характеристика, визначена пунктом 15 цього розділу, психологічна характеристика засудженого, рапорти працівників відділу нагляду і безпеки (відділу режиму і охорони) та оперативного підрозділу виправної колонії.

{Абзац другий пункту 17 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 832/5 від 22.03.2024}

{Розділ III доповнено пунктом 17 згідно з Наказом Міністерства юстиції № 1234/5 від 05.04.2023}

18. Сприяти трудовій зайнятості засуджених, залучати до навчання у закладі професійної (професійно-технічної) освіти з метою оволодіння ними робітничими професіями, спеціальностями.

{Пункт 18 розділу III в редакції Наказу Міністерства юстиції № 832/5 від 22.03.2024}

19. Залучати засуджених, які не мають повної загальної середньої освіти, до навчання у закладах загальної середньої освіти.

{Пункт 19 розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 832/5 від 22.03.2024}

{Пункт 17 розділу III виключено на підставі Наказу Міністерства юстиції № 307/5 від 27.01.2021}

20. Організовувати та проводити серед засуджених просвітницькі, культурно-масові, фізкультурно-оздоровчі та інші заходи, які забезпечують їх зайнятість у вільний час.

21. Залучати засуджених до соціально-корисної діяльності, організації роботи гуртків за інтересами.

{Пункт розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 307/5 від 27.01.2021}

22. Виявляти засуджених, які потребують підвищеного контролю за їх поведінкою, вживати заходів щодо поставлення їх на профілактичний облік та у взаємодії з іншими службами установи проводити з ними індивідуально-профілактичну роботу.

23. Виявляти та попереджувати конфліктні ситуації між засудженими та протиправні дії з їх боку.

24. Бути присутнім при поміщенні (звільненні) засуджених у дисциплінарний ізолятор (карцер), переведенні в приміщення камерного типу (одиночну камеру), які застосовуються як стягнення за допущені порушення, не рідше одного разу на тиждень проводити з ними індивідуально-профілактичну роботу.

25. Роз’яснювати засудженим основні положення законодавства про зайнятість та соціальний захист населення, сприяти попередньому вирішенню питань їх трудового і побутового влаштування після звільнення.

{Пункт 23 розділу III виключено на підставі Наказу Міністерства юстиції № 307/5 від 27.01.2021}

26. Своєчасно надавати представникам інших служб установи інформацію про засуджених, яка має значення для їх виправлення та безпеки.

27. Підтримувати у належному стані та своєчасно оновлювати наочну інформацію у приміщеннях відділення.

28. Готувати списки засуджених, які злісно порушують установлений порядок відбування покарання, для встановлення над ними індивідуального шефства з боку працівників установи та розглядати їх на профілактичній комісії установи, педагогічній раді виховної (виправної) колонії.

{Пункт розділу III із змінами, внесеними згідно з Наказами Міністерства юстиції № 3251/5 від 18.09.2020, № 3398/5 від 22.09.2023, № 832/5 від 22.03.2024}

29. Щоквартально подавати звіт заступнику начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи про виконання плану роботи.

{Пункт розділу III в редакції Наказу Міністерства юстиції № 307/5 від 27.01.2021}

30. Відвідувати заняття в школі психолого-педагогічної майстерності, працювати над підвищенням свого професійного рівня.

31. Дотримуватись порядку взаємовідносин персоналу установи і засуджених та норм професійної етики працівника кримінально-виконавчої служби України.

 Есть рекомендации с данного места работы
стрілець
АТ "Укрзалізниця" (Перевезення), Запорожье
08.2019 − 05.2023 (3 года 8 месяцев)
  • виконання наказів командирів
  • виконання  задач в складі підрозділу (оборона,  інженерне облаштування, стабілізаційні заходи)
  • дотримання вимог статутів, дисципліни
 Есть рекомендации с данного места работы

Образование

Чернігівське юридичне учище ДДУПВПВ (Чернигов)
"Правоохоронна діяльність
неоконченное высшее, 08.1999 − 07.2002 (2 года 10 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Английский - Средний, Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ:  Word, Explorer, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Adobe PhotoShop
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, креативність, комунікабельність, охайність, висока здатність до навчання. Надаю перевагу активному відпочинку на природі, кіно, художній літературі.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Пошук нового, перспективного.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх