Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Демова Вікторія Вікторівна
Технолог ковбасного виробництва
Повна зайнятість.
Вік: 32 роки
Місто: Бар
Досвід роботи:
Технолог ковбасного цеху
з 10.2014 по жовтень 2020 г (6 років)
АТ «ABD Georgia» (Підприємство з свинарства та виробництва
м'ясопродукції) пізніше ТОВ «Грузинський дім»
-Контроль виробничими та технологічними процесами.
- Контроль якості сировини вихідної сировини та готової продукції.
-Контроль за дотриманням технології виробництва на всіх стадіях
виготовлення продукції.
- Разробка рецептур та технологій виготовлення нових видів продукції.
- Розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт.
- Впровадження системи HACCP (iso 22000) на виробництво
Головний технолог ( виконуюча обов'язки головного технолога)
з 03.2016 по 02.2017 г (11 місяців)
АТ «ABD Georgia» (Підприємство з свинарства та виробництва м'ясопродукції)
Розробка і впровадження нових видів продукції. Контроль і організація
виробничими процесами.
Головний технолог мясного виробництва
з 05.2021 по червень 2022 г( 1 рік)
ТОВ «Виробничо- торгівельна компанія «Грузинський дім»
- Організація технологічного циклу з переробки мяса.
- Разробка технологічного процесу виготовлення та впровадження нових видів
продукції.
Вища освіта
2007-2014 – Національний університет біоресурсів і природокористування
України.
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю
Технолог, Київ
Особисті якості:
Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована, маю організаторські
здібності.
Знання мов: українська.
Володіння комп’ютером: робота з пакетами офіс XP (Word, Excel).
Рекомендації:
Генеральний директор компанії «Грузинський дім"
Хохлова Евгенія ном.тел +380504718315
Подписаться на рассылку новых резюме: "Технолог мясного виробництва в Киеве"