RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Учитель української мови та літератури в Киеве
  5. Учитель української мови та літератури
Предложить вакансию
Резюме Учитель української мови та літератури
Колесник Олена

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Учитель української мови та літератури

Заблокировано
15 000 грн.
 20 июня 2021  Город: Киев
Возраст:47 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Наука, образование, переводы
 Состою в браке 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Учитель української мови та літератури
Ніжинська ЗОШ I-III ступенів №15 (Надання освітніх послуг), Нежин
10.1998 − По настоящее время (25 лет 6 месяцев)

Викладаючи  українську мову  та літературу,   забезпечую глибокий рівень знань з цих  предметів здобувачам освітнього процесу, прищеплюю їм любов до   слова й  Батьківщини.  Проводжу систематичну  підготовку зі складання  до ЗНО з української мови та літератури. Надаю послуги репетитора з української мови та літератури. Більшість моїх випускників показали високий рівень знань на ЗНО (187-199 балів).

Перебуваючи на посаді класного керівника, виховую гідних патріотів рідної землі, відданих громадян України. Навчаю їх бути толерантними, милосердними, відповідальними, старанними, креативними, конкурентноспроможними.

З 2003 по 2021 р.р. маю щорічних переможців  Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, Міжнародного мовно-літературного   конкурсу  учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка,  Міжнаро́дного ко́нкурсу знавці́в украї́нської мо́ви і́мені Петра́ Я́цика, конкурсу-захисту дослідницьких робіт МАН на II (міському), III (обласному) етапах. 

Є членом журі з перевірки робіт учасників  Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка, Міжнаро́дного ко́нкурсу знавці́в украї́нської мо́ви і́мені Петра́ Я́цика, конкурсу-захисту дослідницьких робіт МАН на II (міському), III (обласному) етапах, три роки поспіль -екзаменатор з перевірки розгорнутих відповідей ЗНО з української мови та літератури. 

Маю звання "Учитель-методист".

Друкуюся в періодичних фахових та інтернет- виданнях: 

  1. Колесник О.М. Урок української мови ,9 клас. « Основні типи підрядних речень» // Науково-методичний вісник Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради (науково-методичний збірник) .- 2016 рік. Випуск №1(9) / (укладач О.С. Дудченко). Ніжин: ПП Лисенко, 2016. стор. 27-33.
  2. Колесник О.М. Сценарій години спілкування ,7 клас. «Права та життєві цінності» // Виховна робота в школі .- 2016 рік. Випуск №10, жовтень (143) .- Харків.- ТОВ «Видавнича група «Основа», 2016. стор. 39-42.
  3. Колесник О.М. Сценарій години спілкування ,7 клас. «Права та життєві цінності» // основи здоров’я .- 2016 рік. Випуск №11, листопад (71) .- Харків.- ТОВ «Видавнича група «Основа», 2016. стор. 29-32.metodportal.com/node [Електронний ресурс]: [Інтернет-портал].-Електронні дані.-[Київ-22, а/с30 ].- Режим доступа: metodportal.com/node, vseosvita.ua, naurok.ua.
  4. Розробка уроку української мови. 9 клас. " Основні типи підрядних речень".
  5. Розробка уроку розвитку мовлення. « Виразне читання текстів вголос різних стилів, типів, жанрів мовлення. Вимоги до читання вголос»
  6. Презентація до уроку української мови . 9 клас. "Основні типи складнопідрядних речень"
  7. Матеріал до уроку української літератури . 9 клас.
  8. «І Котляревський. Поема «Енеїда».
  9. Матеріал до уроку української мови. 9 клас. Контроль знань "Складнопідрядне речення, його типи".
  10. Дидактичні матеріали до уроків української мови. «Самоосвіта. Практичні завдання з української мови».
  11. Методичні рекомендації "Використання компетентнісно зорієнтованих завдань як засіб розвитку мовленнєвих компетенційна уроках української мови".

Нагороджена Похвальними грамотами шкільного рівня,  Почесною грамотою управління освіти Ніжинської міської ради, наразі моя кандидатура представлена до нагородження Почесною грамотою обласного рівня. Переможець у номінації "Педагог-майстер" та маю відзнаку проєкту «Майбутнє України - талановиті діти» в номінації "Педагогічна еліта України". 

 Є коректором ряду збірок під авторством Петренко Л.Б., присвячених Ніжину: "Ніжин запрошує на гостину", "Ніжин: місто спортсменів", «Ніжин – місто відкрите, творче, толерантне».

Образование

НДУ (Нежин)
Українська мова та література, зарубіжна література
полное высшее, 09.1994 − 07.1999 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 2017-2018 н.р. : Керівник ВШПД «НАСТАВНИК».Участь у проведенні засідання «Опрацювання олімпіадних завдань II- IVетапів за 2016-2017 н.р. Пошук оптимальних шляхів та методів», проведення педагогічного тренінгу «Поради вчителя. «Розвиток творчості школярів на уроках літератури», участь у проведенні майстер-класу на базі ЗОШ I-III ступенів №1«Трансформація наукових ідей в педагогічну практику», проведення педагогічного тренінгу «Самоосвіта +», участь у розробці завдань та проведенні тренінгів для учнів- учасників «Школи олімпійського резерву» (підготовка до Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури та Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика), проведення засідання. « Обмін досвідом. Підготовка учнів до складання ДПА та ЗНО з української мови та літератури. Шляхи оптимізації». 2018-2019 н.р: участь у педагогічному тренінгу на базі ЗОШ I-III ступенів №10. Обмін досвідом. Презентація навчального матеріалу для підготовки учнів до складання ЗНО з української мови і літератури « ЗНО в таблицях та ілюстраціях», участь у конкурсі «Талант року» й отримала перемогу в номінації «Педагог-майстер», участь у проєкті «Майбутнє України - талановиті діти» й отримала відзнаку в номінації «Педагогічна еліта України»проведення міського заходу- гравіккону «Від Нестора Літописця до XXI століття» -до Дня української писемності та мови. У 2020-2021 н.р. брала участь у засіданні ЦППР "Типи й жанри мовлення. Ефективні методи й прийоми написання власного висловлення у формі твору-роздуму. Консультативні поради. Протягом 3 років поспіль (2019-2021 р.р.) є екзаменатором письмових робіт (розгорнутих висловлень) на ЗНО з української мови та літератури та членом журі на конкурсі - захисті дослідницьких робіт учасників МАН.

Знание языков:

Немецкий - Начальный, Украинский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Вільно володію комп'ютерними технологіями, працюю на різноманітних інтернет-платформах (Zoom, Google Meet, Google Classroom...). Є активним користувачем інтернет-сторінок vseosvita.ua, naurok.ua, metodportal.net...
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Комунікабельна, щира, відповідальна, співчутлива, креативна, старанна, толерантна, чесна, люблю дітей і свою роботу. Подобаються театральні вистави, беру активну участь в екскурсійних поїздках і організовую їх для своїх учнів, розробляю сценарії святкових заходів.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Бажаю отримати новий педагогічний досвід у сучасному освітньому процесі, самовдосконалитися, поділитися власними надбаннями з колегами. Щодо місця роботи- наразі розгляну різні пропозиції.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх