RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Вишнёвом, Резюме в Киеве
  4. Резюме Управленец в Киеве
  5. Управленец
Предложить вакансию
Пац Андрій

Управленец

Заблокировано
20 000 грн.
 30 сентября 2020  Город: Вишнёвое
 Готов к переезду в: Киев
Возраст:34 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: HR, управление персоналом; Легкая промышленность; Производство
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Пац Андрій Валерійович

Дата народження : 06.09.1989

Адреса : Україна, м. Вишневе, вул. Вітянська 2а, кв. 17


Освіта :

2004- 2007- Навчався в чернігівському професійному ліцеї хімічної промисловості, де здобув спеціальність «Слюсар – ремонтник» 4 розряду ;

2007-2012- Навчався в Європейському Університеті (Чернігівська філія) на факультеті «Економіка та Менеджмент» за спеціальністю «Менеджмент організацій», отримав ступінь бакалавра.

2012-2013- Навчався в Європейському Університеті (Чернігівська філія) на факультеті «Менеджмент» за спеціальністю «Менеджмент організацій та адміністрування», отримав ступінь спеціаліста.


Трудова діяльність:

2007-2008- Працював за спеціальністю на ВАТ «Хімволокно», м. Чернігів. А саме працював в цеху Амиачно компресорних установок (ремонт цехових кондиціонерів, насосів та їх устаткування, налаштування клімату

2009- Стояв на обліку в центрі зайнятості.

2010-2012- Працював на різних посадах в ОАО «НКЗ» в м. Ніжин та ОАО «Союз - Хімки», м. Москва.

2012-2013- Адміністратор ресторану (ресторан «Абу - Дабі » м. Київ)

2013-2014- Працював в ПП «Ком сервіс – безпека», м. Київ на посаді помічник фахівця.

2014-2020- Працював ФОП «Серов». Компанія з встановлення та обслуговування відеоспостереження, сигналізації, СКУД, домофонних систем.

Керівник філіалу. (Ведення проектів, документацій, переговори з клієнтами (постачальниками), організація робочого місця, управлінням персоналом, вирішення конфліктних ситуацій, монтаж різноманітних систем, керування монтажними процесами.)


Навички: Професійні навички, щодо менеджменту організацій. Досвід роботи, зокрема адміністративної в різнопланових організаціях. Знання ПК , Microsoft office Word, Microsoft office Excel, Microsoft office Power Point, впевнений користувач мережі Інтернет. Маю технічні знання,

Мови: Українська – рідна;

Російська – вільно;

Англійська – зі словником.


Персональні навики та вміння:

Аналитічні здібності, комунікабельний, здатний легко переймати знання та навички необхідні для роботи, кропіткий в виконанні поставлених задач, серйозно та відповідально ставлюсь до досягнення поставлених цілей, логічний та поступовий в діях, ініціативний та здатний самостійно організовувати виконання задач. Позитивно налаштований, маю лідерські навички, швидко находжу спільну мову в новому колективі, без шкідливих звичок, займаюсь спортом, люблю активний відпочинок та мандрівки, захоплююсь історією, зокрема українською.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх