RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Хусте
  4. Резюме Вихователь дитячого садка, методист в
  5. Вихователь дитячого садка, методист
Предложить вакансию
Аніщенко Марина

Вихователь дитячого садка, методист

Заблокировано
  5 августа 2023  Город: Хуст
Возраст:37 лет
Режим работы:полный рабочий день, частичная занятость, дополнительный заработок
Рубрики: Наука, образование, переводы; Руководство; Сфера развлечений
 Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Вихователь дитячого садка, методист
Комунальний заклад дошкільної освіти ясла-садок № 2 "Буратіно", м.Пологи, Запорізької області (Дошкільне виховання.)
09.2011 − По настоящее время (12 лет 7 месяцев)

Головним напрямом моєї педагогічної діяльності є формування мовленнєвої компетенції дітей засобами гри, тому на заняттях в процесі ігрової діяльності, я працюю над створенням умов для розвитку діалогічного, монологічного та зв’язного мовлення, збагачую словник дітей. Для підвищення мотивації та індивідуалізації навчання, розвитку творчих здібностей дошкільнят, у якості дидактичних засобів використовую ІКТ: створюю інформаційні буклети для вихователів ДНЗ та батьків, мультимедійні презентації, розвиваючі ігри, що сприяють інтелектуальному, емоційному розвитку дітей.

Щоденно працюю над створенням оптимальних умов для всебічного гармонійного розвитку дошкільнят, забезпеченням їх фізичного і психічного розвитку. впроваджую сучасні освітні технології. Маю достатній рівень професіоналізму, ініціативи, творчості,виконавської дисципліни, володію технологіями творчої педагогічної діяльності з урахуванням індивідуальних особливостей і здібностей дітей.

Образование

Бердянський державний педагогічний університет.
Освіта:повна вища-Бердянський державний педагогічний університет. 2011р.-бакалавр–спеціальність «Дефектолог, вихователь дітей з порушенням мовлення». 2012р.-спеціаліст–спеціальність «Логопед, вихователь дітей дошкільного віку
полное высшее, 09.2007 − 05.2012 (4 года 7 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Маю знання та вільно працюю в основних програмах ПК (МS Offiсe та інших), маю гарні навички роботи з Internet, маю свій особистий діючий YouTube канал.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Доброзичлива, тактовна, надійна, толерантна та демократична, маю стійкі моральні якості. Вмію працювати «в команді», в роботі дотримуюсь дисципліни, маю навички створення творчого продуктивного мікроклімату в колективі. Постійно працюю над вдосконаленням власної педагогічної майстерності, загальної культури, підвищую фаховий і кваліфікаційний рівень.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх