RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Тернополе
  4. Резюме Викладач англійської мови в
  5. Викладач англійської мови
Предложить вакансию
Резюме Викладач англійської мови
Мозіль Оксана

Викладач англійської мови

Заблокировано
20 000 грн.
 15 апреля 2021  Город: Тернополь
Возраст:33 года
Режим работы:удаленная работа
Рубрики: Наука, образование, переводы
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Викладаю в університеті практичний курс англійськоїї мови та предмети за вибором (ділова англійська мова, медіаграмотність та ін.) для студентів факультету іноемних мов (від рівня B1 - C2). Володію польською мовою на рівні С1 та іспанською на рівні В1. Останній рік працюю дистанційно (за допомогою таких реурсів як: Zoom та Google Meet), маю розроблені власні курси на платформі Google Classroom).


кандидат філологічних наук (Рh.D)

ЛНУ ім. І. Франка, Львів


В період 2013 ‑ 2016 рр. навчалася в аспірантурі Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю 10.02.04 – германські мови. 29 червня 2016 року захистила кандидатську дисертацію «Структура, семантика та прагматика сленгових неологізмів соціальних мереж Twitter та Facebook (на матеріалі англійської мови)» (10.02.04).


жов 2013 - лип 2016 Магістр ТНПУ ім. В. Гнатюка, Тернопіль

Навчалася в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка на факультеті іноземних мов (2007‑2011 рр.), де пройшла магістерську підготовку (2011‑2012 рр.) та здобула кваліфікацію філолога, викладача англійської мови, вчителя німецької мови та зарубіжної літератури. Спеціальність: мова і література (англійська)


Викладач ТНПУ ім. В. Гнатюка, Тернопіль Викладаю англійську мову для студентів факультету іноземних мов (вер 2012 - теп. час)

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх