RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Черкассах
  4. Резюме Водитель кат в в
  5. Водитель кат в
Предложить вакансию
Резюме Водитель кат в
Никитюк Игорь

Водитель кат в

Заблокировано
7 000 грн.
  7 октября 2020  Город: Черкассы
Возраст:53 года
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, посменная работа
Рубрики: Охрана, безопасность; Транспорт, автосервис
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Никитюк Ігор Георгійович

Дата народження: 01 березня 1971 року.

Адреса, телефон, контакти: м. Черкаси вул. Смілянська, 123/1 кв. 25, Skype: igor-papa71

Сімейний стан: одружений, двоє дітей (син 1995 р.н. і донька 2011 р.н.).

Освіта: Вища військова спеціальна. В 1992 році закінчив Саратовське вище військове командне училище МВС СРСР ім. Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «командна тактична, офіцер мотострілецьких військ».

Учасник бойових дій. Під час навчання у СВВКУ МВС СРСР брав участь у виконанні бойових завдань по урегулюванні озброєних конфліктів: 1989 рік - в Фергані (Узбекистан) та Абхазії; в 1990 році у Нагорно-Карабахському автономному окрузі.

В 1993 році пройшов курси підвищення кваліфікації у Волгоградській вищий слідчій школі міліції МВС РФ на факультеті експертів-криміналістів де здобув право виконання 7 видів криміналістичних експертиз (дактилоскопічних, трасологічних, ототожнення особи за рисами зовнішності, холодної зброї, судово-балістичних, техніко-криміналістичних експертиз документів, почеркознавчих).

В 2003 році навчався на курсах підвищення кваліфікації заступників начальників НДЕКЦ при ГУМВС, УМВС в Навчально-науковому інституті підготовки слідчих і криміналістів МВС України.


Досвід роботи:

З 1988 по 1992 – курсант Саратовського вищого військового командного училища МВС СРСР ім. Ф.Е. Дзержинського.

З 1992 по 1996 проходив службу на експертних посадах (експерт, старший експерт, начальник відділення) в Тираспольському ГУМВС Придністровської Молдавської республіки.

З 1996 по 1999 проходив службу на експертних посадах (експерт, старший експерт, головний спеціаліст) експертно-криміналістичного відділу УМВС України в Черкаській області.

З 1999 по 2009 – заступник начальника науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Черкаській області.

З вересня 2009 вийшов у відставку за вислугою років. Підполковник міліції.


Професійні навички:

Досвід роботи з персоналом.

Знання криміналістичної і спеціальної техніки.

Посвідчення водія категорії «В1, В». Безаварійний стаж водіння близько 20 років на різних автомобілях. Маю у власності автомобіль Renault Clio сірого кольору (рік випуску 2001).

У 20014 році навчався у центрі навчання робітників ЧД ЖПП «Житлосервіс» за спеціальностями «Електрогазосварник», «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», отримав четвертий розряд та допущений до роботи в електроустановках напругою 1000В.

Відповідальний, пунктуальний, стійкий до стресів.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх